Workshop Bollywood Dansen in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Als er één dansstijl is die de afgelopen jaren aan een heuse opmars is bezig geweest, dan is het Bollywood. Bollywood staat voor actief, spetterend, origineel, verrassend en kleurrijk dansen. Dat wil je toch niet missen? Boek deze workshop en beleef een hilarische en prachtige middag om niet snel te vergeten!

Bollywood
Bollywood is de laatste jaren overgewaaid uit Azië en heeft veel culturele invloeden die wij in Europa maar nauwelijks gewend zijn. Bij Bollywood horen sierlijke handbewegingen, prachtige draaien van de heupen, pittig voetenwerk en ritmische klanken.

De Workshop
Deze workshop bollywood dansen is een daverend succes. Onder leiding van een deskundige en ervaren Bollywood-danseres leer je alle kneepjes van het vak! Hoe beweegt een Bollywood-danseres precies? Wat zijn de moves die zij maakt, waar moet zij op letten, welke technieken worden gebruikt en hoe past dit op de prachtige Bollywood-muziek? Dit alles wordt tijdens deze workshop helemaal duidelijk.

Op een centrale en exclusieve locatie in het centrum van Eindhoven word je verwelkomd door onze bollywood instructrice. Na een korte, maar gedegen warming up is het tijd om de danspassen aangeleerd te krijgen.

Aan het eind van de workshop is het natuurlijk tijd om de zojuist opgedane danspassen te vertonen en voer je als groep een prachtige Bollywood-act op. Om niet snel te vergeten!

De workshop is aan te passen aan het niveau van de groep en is te boeken op iedere gewenste datum en tijdstip.

Workshop Bollywood Dansen Eindhoven is inclusief:
– Ervaren en professionele danslerares
– Zaalhuur
– BTW