Workshop Buikdansen in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Buikdansen is één van de oudste dansvormen ter wereld. Duizenden jaren geleden werd het buikdansen al gedaan door zigeuners en in de loop der tijd is de dansvorm meegenomen naar Europa. Dankzij alle culturele invloeden is buikdansen vandaag de dag een prachtige mengelmoes van verschillende dansstijlen.

Stel uw buikspieren vandaag op de proef met deze inspannende, actieve maar bovenal gezellige workshop! Samen met vrienden of collega’s krijgt u veel informatie over deze mysterieuze en sensuele dansvorm en danst u de sterren van de hemel.

Buikdansen
Het buikdansen werd duizenden jaren geleden gebruikt om mythologische verhalen uit te beelden met het lichaam. Zigeuners namen de dansvorm mee over de hele wereld en zorgden ervoor dat er verschillende culturele elementen aan werden toegevoegd. Op die manier werd buikdansen een mengelmoes van veel verschillende dansstijlen en culturen.Dat is ook precies hoe wij het buikdansen vandaag de dag kennen. Wie heeft ze nog nooit eerder gezien, de sensuele en sexy dames die op een mysterieuze manier hun lichaam bewegen alsof het een lieve lust is? Dat leert u tijdens deze workshop ook!

De Workshop
Op een speciaal voor uw gezelschap geselecteerde locatie in hartje Breda worden u en uw groepsleden ontvangen door onze deskundige dansinstructrice. Zij weet alles over het fenomeen buikdansen en staat te trappen om u mee te nemen in deze wondere wereld. Gedurende de twee uur durende workshop krijgen jullie alle kneepjes van het vak aangeleerd. Speciaal voor de aanstaande bruid of jarige ligt er een prachtig, typerend kostuum klaar en ook voor de overige groepsgenoten hebben wij accessoires klaarliggen, om de feestvreugde compleet te maken.

Halverwege de workshop is er natuurlijk tijd voor een pauze, om bij te komen van de heftige warming up en het aanleren van de actieve choreografie. Tijdens deze pauze wordt er Turks gebak geserveerd. Aan het eind van de workshop voert u met de hele groep de choreografie nogmaals uit.

De workshop is ideaal als groepsuitje, onderdeel van een vrijgezellenfeest of als personeelsfeest. Boek de workshop op een datum en tijdstip naar keuze en geniet van de sfeervolle ambiance en de gezelligheid!

Workshop Buikdansen Breda is inclusief:
– Professionele buikdanslerares
– Locatiehuur
– BTW