Workshop Burlesque Dansen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wees welkom in het bruisende Rotterdam om samen met je vriendinnen dit Burlesque-feestje te vieren. Deze ondeugende ‘Workshop Burlesque Dansen’ is verrassend, origineel en uitdagend!

De ambiance op onze danslocatie in Rotterdam is top! Onze kundige Burlesque danseres wacht jullie daar op voor een paar geweldige uurtjes. Daarna gaat onze spicy Workshop Burlesque dansen van start.

Eerst op gang komen met een lekkere warming up. Daarna ga je samen met je vriendinnen lekker gewaagd een ouderwetse pin up girl zijn. Natuurlijk hebben wij allerlei uiterlijke versieringen paraat. Glitter en glamour zullen zeker niet ontbreken. In onze dansruimte in Rotterdam hebben wij voldoende boa’s, hoedjes en glitters op voorraad! Al deze elementen zorgen voor de perfecte sfeer. En nu je ook al die dansmoves leert, kun je wel spreken van een onvergetelijke beleving!

Onze inspirerende Burlesque danseres vertelt jullie alle geheimen van de kunst van het Burlesque Dansen. Ook komt  ‘teasen’ en verleiden aan bod! Altijd handig. Misschien dat je nu makkelijker de mannen om je vinger kunt winden!

Deze actieve en boeiende Workshop Burlesque Dansen in Rotterdam is perfect als vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of ander groepsuitje! Te boeken als los uitje of onderdeel van een feestprogramma! Start je uitje in Rotterdam met de Workshop Burlesque Dansen of sluit er je feestprogramma mee af!

Verras jezelf en je groep met onze gewaagde en sexy Burlesque Workshop! Just do it!

De workshop Burlesque Dansen in Rotterdam is inclusief:
– Professionele Burlesque danseres/ docente
– Danslocatie in centrum Rotterdam
– Te boeken op dag en tijd naar keuze
– BTW