Workshop Cheerleaden in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

De Workshop Cheerleaden in Breda is een sprankelende, spetterende en bovenal actieve workshop! Leer alle ins en outs over de sport die cheerleaden heet en waan u in een waar stadion in New York City! Give me a G, give me an O… GO, GO, GO!

Cheerleaden is al jaren een fantastisch en uniek fenomeen. Langzaam aan heeft het zich vanuit de Verenigde Staten over de rest van de wereld verspreid en daardoor kunnen wij in Europa ook genieten van de spetterende dansmoves die bij deze unieke danssport horen.

In de Verenigde Staten is cheerleaden al lang niet meer alleen een beetje rondhuppelen met pompons, nee: het is tot sport én kunst verheven. Beleef die extra dimensies tijdens de Workshop Cheerleaden Breda!

De workshop
U wordt tijdens de workshop begeleid door een dansinstructrice die haar sporen in het vak van het cheerleaden wel heeft verdiend. Niet alleen weet zij u ontzettend veel over deze sport te vertellen, ook beheerst zij de nodige dansmoves en bewegingen die zo kenmerkend zijn voor het cheerladen. Hierdoor worden dansvreugde, plezier en teambuilding de kernwoorden van deze workshop! De workshop bestaat uit enkele sportieve uurtjes waarbij de voetjes ongetwijfeld van de vloer zullen gaan.

De workshop begint, na een korte introductie door uw instructrice, met een hevige warming up. De spieren moeten losgemaakt worden! Daarna zal onze dansinstructrice een spetterende choreografie met u instuderen. Als u wilt, op een nummer naar keuze! Wij adviseren een lekker uptempo nummer, zodat het dak eraf knalt.
Aan het eind van de workshop is het podium voor u en voert u de zojuist aangeleerde choreografie nogmaals op.

Tip: trek gemakkelijke kleding en sport- of dansschoenen aan. De Workshop Cheerleaden Breda is een onvergetelijke en originele workshop die u zeker niet snel zult vergeten!

Workshop Cheerleaden in Breda is inclusief:
– Ervaren en kundige danslerares
– Zaalhuur
– BTW