Workshop Cheerleaden in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Eindhoven op stelten? Dat gebeurt zeker tijdens de workshop Cheerleaden in Eindhoven! Haal alles uit de kast en beleef een spetterende middag om niet meer te vergeten.

Tijdens de originele en actieve workshop maken jullie kennis met de pittige dansstijl die cheerleading heet. In onder andere de Verenigde Staten is cheerleading een heuse teamsport en doen veel dansteams aan competities mee.

En dat cheerleading niet alleen leuk is om naar te kijken, maar tevens topsport is, wordt tijdens deze workshop wel bewezen!

De Workshop
Onder deskundige leiding van een professionele dansinstructrice gaan jullie in hartje Eindhoven aan de slag met een spetterende choreografie. De instructrice heeft haar sporen in het vak verdiend en zal jullie vanaf moment één inspireren en enthousiasmeren.
De voetjes gaan van de vloer!

Alsof je in een uitverkocht stadion in New York City aan het optreden bent – dat is hoe de workshop uiteindelijk zal aanvoelen.

Bij cheerleaden komt niet alleen veel actie en spektakel kijken, maar ook samenwerking, teambuilding en creativiteit! Het gezellige karakter van de workshop geeft je de ruimte om zelf ook input te leveren. Maar niet voordat is begonnen met een uitgebreide warming up om de spieren los te maken!

Daarna is het tijd voor het echte werk: de dans. Je leert een geheel originele choreografie van onze instructrice en voert deze natuurlijk ook op aan het eind van de workshop. Het voordeel van deze workshop: cheerleaden is een veelzijdige sport en niet vast te pinnen op een bepaalde muziekstijl, dus het is zeker ook mogelijk om een eigen muziekvoorkeur door te geven. Kies bijvoorbeeld het lievelingslied van de bruid in spé! Als het maar een actief en up-tempo nummer is.

Tip: trek makkelijke kleding en sportschoenen (danssneakers) aan tijdens de workshop. Het wordt een actieve bedoeling!

De Workshop Cheerleaden in Eindhoven is inclusief:
– Ervaren en gepassioneerde danslerares
– Zaalhuur
– BTW