Workshop Cocktails Maken in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Op zoek naar een gezellig uitje met vrienden, familie of lekker even stoom afblazen met collega’s? Dan is deze workshop cocktails maken in Rotterdam echt iets voor jou!

Onze expert op het gebied van cocktails maken zal de lekkerste cocktails voorschotelen terwijl je ook meer leert over cocktails en het bereiden ervan. Met deze workshop leer je mixen en shaken als de beste!

Jullie worden ontvangen met een verrukkelijk drankje in een speciaal geselecteerde en afgehuurde ruimte in het centrum van Rotterdam. Hier gaat onze ‘cocktail expert’ jullie een uitgebreide uitleg geven over het ontstaan van de cocktail. Daarbij gaan jullie zelf aan de slag en komen de technieken en de kunst van het mixen rijkelijk aan bod. Welke smaken passen het beste bij elkaar en hoe ga je het best om met de verschillende dranken en ingrediënten in een cocktail? Leer dit alles en geniet van deze workshop cocktails in Rotterdam maken!

Wie wordt de beste shaker? Na al het oefenen zullen jullie erachter komen wie de lekkerste cocktail heeft gemaakt tijdens deze workshop cocktails maken!
Aansluitend aan de gezellige en lekkere workshop in Rotterdam zal er een feestelijke borrel zijn met heerlijke cocktails.

Wil je tijdens de workshop ook bediend worden met gevarieerde tapas of bittergarnituur of wil je meer dan alleen de workshop cocktails maken in Rotterdam?  Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze eventplanners om er een geheel dagprogramma van de maken!

De Workshop Cocktails Maken in Rotterdam is inclusief:
– Professionele workshopbegeleider
– Welkomstdrankje
– Cocktailrecepten en instructies
– Te boeken op elke dag en tijdstip naar voorkeur
– BTW

Altijd al een heerlijke cocktail willen maken? Twijfel niet en leer dan nu hoe je zelf een echte cocktail shaker wordt door de workshop cocktail maken in Rotterdam.