Workshop Dirty Dancing Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Welkom in Breda voor dit muzikale uitje vol dans en passie! In de Workshop Dirty Dancing komen de danspasjes uit de historische film aan bod. En nog veel meer andere fraaie dance moves… Voor je het weet leef je, je net zo uit als Patrick Swayze en Jennifer Grey in de legendarische film.

De Workshop Dirty Dancing in Breda staat onder leiding van onze enthousiaste danslerares. Na een hartelijke ontvangst en een uitdagende introductie gaat de warming up van start. Zodra de spieren warm zijn, gaat het echte werk beginnen…

In een aangenaam tempo komen de verschillende moves en dansstijlen van Dirty Dancing voorbij. Zo hebben we de Mambo, de Merengue en natuurlijk de fameuze Salsa dans. Veel exotische en tropische invloeden dus… En als je het aandurft, voeren we de legendarische ‘lift’ uit.

Dirty Dancing in Breda zit vol sfeer, actie en gezellig samenzijn. Ideaal als personeelsuitje, vrijgezellenfeestje of ander groepsuitje in Breda.

Dit is de meeste sexy en stijlvolle dansworkshop die in Breda te vinden is. Heb je moeite met stilzitten en beginnen je voeten te jeuken? Boek dan nu!

Workshop Dirty Dancing is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur danszaal Breda
– Garantie succesvol groepsuitje
– BTW