Workshop Disco Dansen in Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

De jaren ’80 herleven met deze gezellige, actieve en briljante Workshop Disco Dansen! Het is tijd om de wijde broekspijpen van zolder te halen en de vetkuif weer in het haar te smeren, want vandaag gaan we los!

Breda zal op haar grondvesten trillen als u als groep een spetterende discochoreografie instudeert. Geheel in stijl beleven jullie een onvergetelijke middag, met als hoogtepunt dé opvoering van uw discochoreografie. Trek dus dat glitterpak aan en bouw een waanzinnig discofeest in Breda!
De workshop

Tijdens deze feestelijke en gezellige uren worden alle principes van het ouderwetse en nostalgische discodansen aan u uitgelegd door onze deskundige dansinstructrice. Zij heeft haar sporen in het vak verdiend en weet alles over deze geweldige dansstijl! Kent u de passen nog van vroeger of bent u niet meer zo soepel in de heupen? Het maakt allemaal niet uit – het niveau van de workshop is door onze instructrice aan te passen aan de groep. Ook als u geen danservaring heeft, kunt u meedoen!
Beleef een gezellige en hilarische middag met uw vrienden, familie of collega’s. In een vlot tempo zullen alle discoklassiekers elkaar afwisselen, waardoor deze workshop in hartje Breda niet alleen plezier, maar ook verrassende momenten en een topsfeer biedt!

Na een korte warming up draaien uw voeten en heupen gegarandeerd overuren. De basisprincipes van disco zullen u na deze workshop niet meer onbekend zijn, maar ook moeilijkere danspassen passeren de revue. Voor ieder wat wils!
Krijg de discosmaak te pakken en verbaas uzelf over uw eigen discomoves. Geniet met volle teugen!

Herleef de jaren ’80 met uw vrienden of collega’s tijdens dit nostalgische en feestelijke gebeuren! Boek de Workshop Disco Dansen Breda op ieder gewenst tijdstip en de datum die u uitkomt.

Workshop Disco Dansen Breda is inclusief:
– Ervaren en professionele danslerares
– Zaalhuur
– BTW