Workshop Flamenco Dansen in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Flamenco! Met deze workshop nemen wij je mee naar Spanje. Ga met de voetjes van de vloer en swing de pan uit!
In hartje Eindhoven zal het dak eraf gaan tijdens deze workshop Flamenco Dansen. De Spaanse klanken van de prachtige Flamencomuziek, de ritmische danspassen en de kleurrijke ambiance zorgen ervoor dat dit een workshop is die u en uw groep niet snel zullen vergeten.

Flamenco
De mysterieuze dans die Flamenco heet is typisch Spaans en neemt je dan ook binnen no time mee naar Zuid-Europa. De dans is diep geworteld in de Spaanse cultuur en is één van de meest bekende Spaanse exportproducten. Geen wonder, want Flamenco is een dansstijl die je niet snel los zal laten! De beroemde gitaarklanken, unieke ritmes en prachtige dansbewegingen nemen je mee en pakken je in als nooit tevoren.

Flamenco wordt gekenmerkt door de imponerende gratie van de Flamencodansers. Het statige en magische uiterlijk, wat afgewisseld wordt met explosief voetenwerk, snelle handbewegingen en gracieuze danspassen.

De workshop 
Natuurlijk is de workshop compleet met een warming up en een cooling down, waartussen jullie een complete choreografie aangeleerd krijgen. De kenmerkende bewegingen en het temperamentvolle ‘Olé!’ zullen je na de workshop niet vreemd meer zijn!

Tip: draag makkelijke kleding en speciale dansschoenen of sportschoenen, het wordt namelijk een actieve middag!

De Workshop Flamenco Dansen Eindhoven is te boeken op een datum en tijdstip naar keuze.

Workshop Flamenco Dansen Eindhoven is inclusief:
– Professionele en ervaren Flamenco-instructeur
– Zaalhuur
– BTW