Workshop Lipdub Maken in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Heb je altijd al eens in een videoclip willen schitteren? Dat kan! Tijdens dit hilarische en gezellige groepsuitje maak je, samen met de groep, een professionele lipdub. Een prachtige herinnering voor later! En bovendien ben je hiermee verzekerd van een geweldige middag die je niet snel zal vergeten!

Je schittert in een geheel eigen videoclip, gemaakt door een professioneel team, samen met je vrienden, familie of collega’s. In hartje Eindhoven nemen jullie een echte lipdub op, geheel naar eigen smaak uiteraard, en de muziek kan je zelf uitkiezen. Dat tovert gegarandeerd een glimlach van oor tot oor op de gezichten van je groepsgenoten!

Lipdub
Maar wat is nou een lipdub? Het fenomeen lipdub heeft de afgelopen jaren de hele wereld veroverd. In de Verenigde Staten is deze vorm al een aantal jaren immens populair, en niet zonder reden!
Een lipdub is ontzettend leuk om te maken én om te kijken. Maar daarnaast is het ook een perfecte manier om je bedrijf, vereniging, afdeling of school op een positieve en leuke manier onder de aandacht te brengen.

Het principe van een lipdub is ontzettend simpel: het is een videoclip die in één take wordt opgenomen. Maar de camera staat niet stil! Tijdens het lied beweegt de camera door een vooraf bepaald gebied en iedereen komt tijdens een bepaald stuk van het lied in beeld, en playbackt. Je begrijpt wel dat hier de nodige regie aan vooraf gaat!

De workshop
Tijdens de workshop Lipdub Maken Eindhoven maak je, samen met een professionele cameraman slash regisseur, een eigen lipdub. In slechts één take wordt de hilarische en onvergetelijke videoclip opgenomen.
De lipdub kan plaatsvinden op een eigen gekozen locatie, denk bijvoorbeeld aan een kantoor, een park, het stadscentrum, bij jou op de vereniging, of op school… Maar natuurlijk kan je de keuze ook aan ons overlaten en naar hartje Eindhoven komen.
Het eindresultaat? Een volledig gemonteerde videoclip die je nooit meer zal vergeten!

Kortom: ben je op zoek naar een hilarische en onvergetelijke workshop? Dan is de workshop Lipdub Maken Eindhoven ongetwijfeld wat je zoekt!

Lipdub Maken Eindhoven is inclusief:
-Professionele cameraman
-Montage
-BTW