Workshop Moulin Rouge Dansen in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Een mysterieuze workshop vol spanning, sensatie en sensualiteit… Dat is de Workshop Moulin Rouge Dansen Breda bij uitstek! Beleef het Parijs van de vorige eeuw en waan uzelf in het oh zo beroemde Moulin Rouge, dat u hoogstwaarschijnlijk alleen van de film kent. Een heel aparte wereld… Ladies and gentlemen, welcome to the Moulin Rouge!

Als u op zoek bent naar een sexy en spannende workshop voor een grote groep, dan is de Workshop Moulin Rouge Dansen Breda zeker iets voor u. Waan uzelf in Franse sferen, leer de meest sensuele danspassen en beheers de kunst van het verleiden.
U wordt ontvangen door onze eigen Lady Marmalade, een ervaren showdanseres die alles weet over deze manier van dansen, bewegen en verleiden. Alle deelnemers aan de workshop van vandaag worden omgetoverd tot net zulke sexy, sensuele en mooie Moulin Rouge-danseressen! Ongetwijfeld gaan de voetjes van de vloer en de heupen los…

De kunst van het verleiden en versieren met het lichaam staat in deze workshop centraal. U en de groep leren alles over sexy heupbewegingen, zwoele blikken, verleidelijke moves en zwierige loopjes.

Niet alleen is de Moulin Rouge-workshop leerzaam, u beleeft ook een gezellige en hilarische tijd met uw groepsgenoten. U leert een korte choreografie op herkenbare muziek en haalt het gekste naar boven. Hierdoor staat de Workshop Moulin Rouge Dansen Breda garant voor een plezierige, onvergetelijke, gezellige en prachtige middag!

De Workshop Moulin Rouge Dansen Breda is te boeken op een datum en tijdstip dat het u schikt. Trek bovendien gemakkelijke kleding aan zodat de workshop een daverend succes zal worden!

Workshop Moulin Rouge Dansen Breda is inclusief:
– Professionele workshopbegeleiding
– Danslocatie hartje Rotterdam
– BTW