Workshop Moulin Rouge Dansen in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Laat je onderdompelen in de Franse ambiance tijdens onze Workshop Moulin Rouge in Rotterdam! Je maakt een reis in de tijd naar het nostalgische Parijs van vroeger!

In het sfeervolle centrum van Rotterdam hebben wij een besloten ruimte geregeld. Daar ontvangt jullie eigen Lady Marmalade je met een warm welkom. Deze Lady Marmalade is een showdanseres die jullie op een leuke en speelse manier de kneepjes van het vak leert. Samen met je vriendinnen word je omgetoverd tot een heuse Moulin Rouge danseres.

Maar niet alleen Moulin Rouge Dansen komt aan de orde bij deze onvergetelijke Workshop in Rotterdam. Ook de kunst van het versieren wordt vandaag getraind.

En we gaan jullie gave om te verleiden nog verder ontwikkelen. Daar weten wij allerlei trucjes voor! Bij het Moulin Rouge Dansen leer je de meest sexy heupbewegingen, maar ook het delen van een zwoele en verleidelijke blik. Ook zal je vanaf vandaag zwierige loopjes aan je repertoire toevoegen. Als volleerde diva’s kunnen jullie na deze workshop de stad in! Dit wordt heerlijk en hilarisch!

Onze Workshop Moulin Rouge Dansen is memorabel. Deze fascinerende dansworkshop is zowel leerzaam alsook gezellig en sfeervol. Voor een verrassend groepsuitje met collega’s of vriendinnen in Rotterdam zit je met de Workshop Moulin Rouge Dansen beslist goed!

Workshop Moulin Rouge Dansen Rotterdam is inclusief:
– Professionele workshopbegeleidster
– Danslocatie centrum Rotterdam
– Te boeken op elke datum en tijd naar keuze
– BTW