Workshop Musical Dansen Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

And a star was born in Breda! Welkom op Broadway Breda! Laat je vandaag omtoveren tot een heuse musical ster. Bij onze Workshop Musical Dansen in Breda krijg je volop gelegenheid om te ‘shinen’.  Voetjes van de vloer en leef je uit! De nostalgische deuntjes van Saturday Night Fever, Grease en Fame klinken vast als muziek in de oren! En zo hebben wij nog meer van deze legendarische musicalhits paraat! Iedereen zal ongetwijfeld een toptijd beleven hier in Breda…

Workshop Musical Dansen Breda
Welkom in onze sfeervolle danszaal in Breda centrum. Onze ervaren danseres ( en choreografe ) wijst je de weg. Deze swingende dansworkshop begint met een attractieve warming up. Daarna is het tijd voor het grote werk! Onze dansexpert presenteert je eerst nog een uitdagende choreografie. Elke danser uit de groep heeft een specifieke rol binnen de choreografie. Uiteraard sluit de stof aan bij zowel ervaren als onervaren dansers. Buiten dat staat lol en plezier natuurlijk bovenaan bij de Workshop Musical Dansen in Breda!

Onze Workshop Musical Dansen biedt jullie een heerlijke en onvergetelijke tijd in Breda.
Trek iets makkelijk aan want er wordt flink geswingd en gezweet. Maar het eindresultaat mag er wezen! Dit actieve groepsuitje vol plezier en beweging is een unieke happening! Met de Workshop Musical Dansen in Breda ben je verzekert van een swingend succes!

Workshop Musical Dansen Breda is inclusief:
– Ervaren danslerares/ choreografe
– Zaalhuur studio Breda
– Garantie op swingend dansuitje
– BTW