Workshop Musical Dansen Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vandaag beleef je een droomdag in Nijmegen! Vandaag waan je, je een paar uurtjes op Broadway! Wij transformeren jullie tot een Musical Star bij onze sfeervolle Workshop Musical Dansen in Nijmegen! Het is tijd om samen met je groep te ‘shinen’! Voetjes van de vloer en dansen maar! Leef je uit bij de nostalgische klanken van Saturday Night Fever, Grease of Fame! Wij hebben tal van legendarische musicalhits paraat!  Musicalfans of leken, iedereen heeft een toptijd hier in Nijmegen..

Workshop Musical Dansen Nijmegen
Wij hebben een gezellige danszaal in het hartje van Nijmegen gereserveerd. Wees welkom en laat je door onze ervaren danseres de weg wijzen. Deze spetterende dansworkshop zal je nog lang heugen! Na de attractieve warming up gaan jullie repeteren voor het grote werk! Onze danslerares presenteert een uitdagende choreografie. Elke danser krijgt een speciale rol toebedeeld en daarna kan het oefenen van start. En maak je, je geen zorgen, want de stof sluit ook prima aan bij onervaren dansers. Bovendien staat plezier centraal bij deze topworkshop! Met onze Workshop Musical Dansen garanderen wij jullie een heerlijke tijd in Nijmegen.

De eindperformance leggen wij speciaal voor jullie vast op beeld. Zo kun je de beelden later thuis nog bekijken en nagenieten van dit fijne samenzijn in Nijmegen. Het vergt wat bloed, zweet en tranen, maar dan heb je ook wat! Kies voor een actief gezelschapsuitje vol plezier en beweging! Dit groepsuitje in Nijmegen wordt zonder twijfel een swingend succes!

Workshop Musical Dansen Nijmegen is inclusief:
– Ervaren en kundige choreografe
– Zaalhuur locatie Nijmegen
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW