Workshop Naaktmodel Schilderen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ben je op zoek naar een unieke, creatieve en gezellige workshop dan ben je bij onze Workshop Naaktmodel Schilderen Den Haag aan het juiste adres!

In ons atelier in Den Haag worden jullie ontvangen door onze enthousiaste kunstenaar. Jullie starten met een inspirerende introductie van onze professionele kunstenaar waarin hij uitleg geeft over de basisprincipes. Zo legt hij uit waar kunstenaars op letten, waar beginnen ze, waar moet je op letten bij techniek en bij het gebruik van kleur. Nadat de fijne kneepjes bijgebracht zijn van het schilderen van de menselijke contouren verschijnt dan eindelijk het naaktmodel en gaan jullie zelf aan de slag.

Organiseer je een vrijgezellenfeest? Als speciale verrassing kunnen we de vrijgezel laten denken dat het om een gewone schilderworkshop gaat! Zodra jullie dan willen beginnen, komt ineens het naaktmodel tevoorschijn en kan het feest pas echt beginnen. Dit zorgt altijd voor leuke situaties!

Tijdens deze workshop staat niet alleen creativiteit en gezelligheid centraal, maar natuurlijk is er ook tijd voor de nodige humor en hilariteit en die factoren zullen ongetwijfeld opspelen als ons naaktmodel de zaal binnenkomt.

Tijdens de gehele workshop heeft onze deskundige schilder handige tips en suggesties op jouw kunstwerk nog mooier en professioneler te maken. Je gaat na deze onvergetelijke workshop niet met lege handen naar huis, je mag je gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen, zo heb je een aandenken en kan je nog lang nagenieten van deze gezellige, creatieve middag.

Deze workshop is te boeken op een dag en tijd naar keuze en je mag daarbij ook nog zelf kiezen of je het liefst een mannelijk of vrouwelijk model schildert. In ons atelier zal je een middag om nooit te vergeten beleven!

Workshop Naaktmodel Schilderen Den Haag is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele kunstenaar/ schilderdocent
– Zaalhuur schilderruimte in Den Haag
– Materialen
– Drankjes en versnaperingen (verschilt per locatie)
– Op dag en tijdstip naar keuze te boeken
– BTW

Wil je er een complete dag van maken? Deze leuke workshop is perfect te combineren met de vele spelprogramma,’s en speldiners die wij organiseren in Den Haag.