Workshop Naaktmodel Schilderen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Onze oogstrelende Workshop Naaktmodel Schilderen in Rotterdam is de ideale happening als onderdeel van een originele personeelsdag, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.

Welkom in de kunstzinnige ambiance van ons atelier in het centrum van Rotterdam. De schilder materialen liggen er uitnodigend bij. Samen ga je volop genieten tijdens deze bijzondere en fascinerende schilder workshop.

Onze schilderexpert zal een boeiende intro over het modelschilderen houden. Daarna zal ons prachtige naaktmodel in levende lijve verschijnen. Tijd om fanatiek en gepassioneerd aan de slag te gaan met verf en penseel.

In korte tijd leer je tijdens onze Workshop Naaktmodel Schilderen in Rotterdam de principes van het vormgeven van menselijke contouren.
Onze ervaren schilder gaat bij deze creatieve workshop handige tips en suggesties geven die op het schilderdoek een groot verschil maken.

Natuurlijk neem jullie na afloop jullie eigen kunstwerken mee naar huis. Geniet van dit mooie aandenken aan deze sfeervolle uurtjes met je vrienden of collega’s in Rotterdam.

Onze Workshop Naaktmodel Schilderen is te boeken op elke dag en tijd naar keuze. Je kan je voorkeur geven voor een mannelijk of vrouwelijk model. De workshop vind plaats in inspirerende en gezellige ambiance in ons atelier in Rotterdam! Wees welkom en leef je uit!

De Workshop Naaktmodel Schilderen in Rotterdam is inclusief:
– Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
– Professionele kunstenaar/ schilderdocent
– Zaalhuur schilderzaal in Rotterdam
– Materialen (penselen, verf, doeken etc)
– Drankjes en versnaperingen
– Op elke dag en tijdstip te boeken
– BTW