Workshop Smartlappen Zingen in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heb je zin in een oer-Hollands dagje in Rotterdam? Dan is deze ‘Workshop Smartlappen Zingen’ je op het lijf geschreven.

Melancholische Smartlappen en Hollandse klassiekers zijn de smakelijke ingrediënten van dit fijne groepsuitje vol muzikaal plezier. Onze accordeonist en zanger leert jullie de Smartlap zingen zoals het hoort!

We houden deze Workshop in een echt Rotterdams café. Onder begeleiding van onze professionele accordeonist gaan we van start! Samen maak je een heerlijke tijd mee vol ontroering, verbondenheid en prachtige muziek.

Zangtalent is niet nodig, overgave en enthousiasme zijn voldoende! Het gaat immers om het warme samenzijn en het plezier! Heb je geen fotografisch geheugen? Geen probleem, wij hebben een handig tekstboekje voor je! Wij zeggen: laat dit ontspannen en sfeervolle feestje in Rotterdam maar beginnen! Wat jij?

Zodra iedereen het tekstboekje van de Workshop Smartlappen Zingen Rotterdam in bezit heeft, gaan we van start!  Vele ‘gouwe ouwe’ en Nederlandse tophits komen vandaag voorbij. Je zingt samen liedjes van Willy Alberti, André Hazes maar ook hedendaagse legendes zoals Guus Meeuwis en Frans Bauer zitten in het repertoire.

Voor de liefhebbers: Je kan je fraaie zangsessie in Rotterdam door ons op CD laten branden. Tegen een schappelijke meerprijs doen wij dat graag en op deze manier heb je  een schitterende tastbare herinnering van een heerlijk groepsuitje.

De Workshop Smartlappen Zingen in Rotterdam is inclusief:
– Accordeonist en zanger
– Uitgebreide tekstboekjes
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– BTW