Workshop Twerken Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Jouw vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje kan met de Workshop Twerken in Den Bosch niet meer kapot. Bij dit groepsuitje vol sexy beweging zijn plezier en sfeer de grote factoren. Laat je meeslepen bij dit sfeervolle meidenuitje in het hartje van Den Bosch.

Waarom Twerken?
Het dansfenomeen Twerken is niet meer weg te denken in de huidige danswereld. De sexy moves zie je terug in R&B, hiphop, Streetdance en vele andere dansstijlen. Ook in de videoclips van grote popidolen zoals Beyonce wordt getwerkt bij het leven! Vandaag is die eer aan jullie! Samen met je vriendinnen ga je er op los shaken en bouncen! Shake that booty!

Workshop Twerken, het programma
De Workshop Twerken begint met een sportieve warming up geleid door onze topdanseres. Gooi de beenspiertjes en bilspieren maar lekker los. Daarna krijg je van onze instructrice goed opgebouwde oefeningen om het Twerken uit te voeren.

Twerken is een sexy samenspel tussen heupen en billen. Deze specifieke bewegingen zorgen voor de sexy moves. Via gerichte oefeningen en de instructies van onze danseres kom je stap voor stap
steeds verder…. Je hoeft geen ervaren danseres te zijn want met de mooie opbouw van de workshop leert iedereen om te Twerken! Dit wordt een gezellig, sfeervol en sexy samenzijn in het hartje van Den Bosch.

Handige tips voor het Twerken
Trek gemakkelijk zittende schoenen en kleding aan. Zo ben je lekker op je gemak en voel je je vrij om te bewegen. In overleg is de Workshop Twerken ook te combineren met een heerlijk diner, lunch of high tea in Den Bosch. Boek de Workshop Twerken op het tijdstip en de datum naar jouw voorkeur. Ook in andere steden dan Den Bosch organiseren wij de Workshop Twerken.

De Workshop Twerken in Den Bosch boek je inclusief:
– Ervaren profdanseres
– Zaalhuur danszaal Den Bosch
– Garantie sfeervol en swingend uitje
– BTW