Workshop Twerken in Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Als je op zoek bent naar een heel ander vrijgezellenfeestje of groepsuitje dan normaal. Dan zit je met de Workshop Twerken in Breda geramd. Niet alleen geknipt als vrijgezellenuitje, maar ook als vriendinnenuitje of andere viering. Deze uurtjes in Breda worden onvergetelijk.

Twerken is het dance-fenomeen van dit moment. Wie kent de sexy ‘moves’ van Miley Cyrus niet?  Twerken is niet meer weg te denken uit de populaire dansclips. Nu heb jij ook de kans om op een dansfeestje de show te stelen. De Workshop Twerken in Breda helpt je op weg.

Bij het populaire Twerken accentueer je de bewegingen van je heupen tot aan je billen. Het bouncen van je billen zorgt voor een spannend en swingend danselement. Twijfel je of jij dat kunt leren? Geen twijfel! Onze ervaren dansinstructrice brengt je in een aangenaam tempo de danskunst van het Twerken bij.

Bij de Workshop Twerken in Breda speelt onze deskundige in op het niveau van de groep. Bovendien, stel je voor hoeveel lol jij en je vriendinnen zullen hebben bij het uitproberen van het Twerken. Dit uitje in Breda is daarom nu al een hilarische happening! Bewaar de beelden voor later!

We beginnen deze Workshop Twerken in Breda met een levendige warming up. Daarna leer je speelsgewijs en via uitgekiende oefeningen te Twerken. Natuurlijk staat interactie centraal tijdens dit gezellige en sfeervolle groepsuitje. Ben je klaar om te ‘booty shaken’ en ‘ to shake that ass!’…

De Workshop Twerken in Breda is een absolute aanrader als je een sexy, actief en sportief groepsuitje zoekt! Het enige wat je mee hoeft te nemen is een portie lef en gemakkelijk zittende kleding. Neem ook je fijnste dansschoenen of sportschoenen mee. We gaan er samen een bruisend feestje van maken!

Ook te boeken in combinatie met een Diner, Lunch of High Tea. Wij geven de Workshop Twerken overigens in alle grote steden.

De Workshop Twerken in Breda is inclusief:
– Ervaren dansdocente
– Zaalhuur locatie
– Garantie op een swingende groepsevent
– BTW