Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Workshop Amsterdam / Burlesque Workshop Amsterdam

Burlesque Workshop Amsterdam

Tijdens deze workshop burlesque dansen toveren wij jullie om tot echte burlesque danseressen!

Onze door de wol geverfde burlesque danseressen zullen deze super sexy Burlesque Workshop in Amsterdam beginnen met een feestelijke prosecco ontvangst. Op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie helemaal in de ‘mood’ komen. Vervolgens gaan wij jullie tijdens deze anderhalf uur durende Burlesque Workshop helemaal klaarstomen tot een ouderwetse pin up girl, inclusief alle bijbehorende glitter, glamour en sexy moves!

Ook hebben wij ook de nodige boa’s, hoedjes en glitters klaarliggen, wat natuurlijk ontzettend sfeer verhogend werkt! De begeleiding van deze Burlesque Workshop staat geheel in handen van onze ervaren burlesque danseres.

Deze dame weet van wanten en zal jullie dan ook alle kneepjes van het vak bijbrengen. Zij zal jullie stap voor stap de kunst van het verleiden en ‘teasen’ eigen maken.
Zo zullen jullie na deze workshop in een handomdraai alle mannen om je vinger kunnen winden.

Deze Burlesque Workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeest, maar ook als vriendinnenuitje in Amsterdam is dit uitje niet te versmaden. Want behalve dat jullie met deze burlesque workshop jullie dag of avond in Amsterdam spetterend kunnen beginnen misstaat deze burlesque workshop ook niet als uitje op zich.

Dus als jij je vriendinnen eens goed wilt verrassen boek je deze super sexy Burlesque Workshop in Amsterdam!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Locatie hartje Amsterdam
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
–  BTW

Details

Locatie
Amsterdam
Tijdsduur
1.5 uur
Aantal
minimaal 10 personen.

v.a.  35,00 p.p. (incl. BTW)