Workshop Cheerleaden Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Aan jou de taak om een vrijgezellenfeestje of teamuitje in Amsterdam te organiseren? En kan je wel wat aanmoediging gebruiken? Kijk dan eens bij onze dynamische workshop cheerleaden. Tijdens deze verrassende workshop cheerleaden laten wij je kennis maken met deze spectaculaire dansstijl.

Behalve dat cheerleading een graag geziene dansvorm is, is het in de Verenigde Staten zelfs een immens populaire competitiesport. Tijdens onze workshop cheerleaden laten wij jullie nu ook van
deze dansvorm proeven! Het perfecte meidenuitje vol beweging en gezamenlijk plezier!

Workshop Cheerleaden Amsterdam
Onze gemotiveerde dansinstructrice heeft een berg aan ervaring en weet als geen ander hoe ze een groep moet inspireren en enthousiasmeren. Flexibiliteit, creativiteit, entertainment en teambuilding zijn slechts een aantal kernwoorden die tijdens deze actieve workshop cheerleaden aan bod komen. Dit maakt deze workshop dan ook heel veelzijdig en bijzonder geschikt als onderdeel van je vrijgezellenfeestje of ander groepsuitje in Amsterdam.

Verloop Workshop Cheerleaden Amsterdam
We beginnen deze enerverende workshop cheerleading met een warming up, om het hele lichaam los en soepel te maken. Na deze warming up zal onze dansinstructrice op een ontspannen tempo de choreografie met je doornemen. Stapsgewijs gaan jullie helemaal los zodat jullie aan het eind een feestelijke dans neer kunnen zetten.

Gedurende de workshop cheerleaden gaan jullie namelijk met z’n alle een dans oefenen die aan het  eind zal worden uitgevoerd. De muziek waarop jullie deze dans gaan doen, mogen jullie zelf uitkiezen! Door het veelzijdige karakter van cheerleaden is het niet gebonden aan een bepaalde muziekstijl (maar wij adviseren natuurlijk wel een lekker ‘uptempo’ nummertje uit te kiezen).

Let op! Ook is het aan te raden om tijdens deze workshop teambuilden makkelijke kleren aan te hebben. Denk hierbij aan een joggingbroek, rokje, t-shirt en een paar stevige sportschoenen.

Reserveer deze workshop cheerleaden nu en laat Amsterdam op haar grondvesten schudden!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur dansruimte in Amsterdam
– Een verrassend leuk uitje in Amsterdam
– BTW

Andere suggesties…