Burlesque Workshop Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Jullie worden getransformeerd tot echte burlesque danseressen gedurende deze workshop burlesque dansen in Leiden.

Bij aankomst zal onze burlesque danseres je met een feestelijke prosecco hartelijk verwelkomen. Nadat iedereen van dit feestelijk glaasje bubbels heeft genoten zal onze, door de wol geverfde burlesque danseres, deze workshop beginnen met een warming up.

Je zult tijdens onze anderhalf uur durende burlesque workshop worden omgetoverd in een ouderwetse pin up girl, uiteraard met de hierbij onlosmakelijke verbonden zaken als glitter, glamour en sexy moves! En uiteraard zijn er ook de nodige boa’s, hoedjes en glitters, ter verhoging van de sfeer!

Onze ervaren burlesque danseres heeft de leiding over deze burlesque workshop Leiden. Zij is door de wol geverfd en gaat jullie alle ‘ins en outs’ leren. Zo leren jullie de ware kunst van het verleiden en ’teasen’ en reken maar dat jullie na deze workshop burlesque dansen in Leiden alle mannen gek kunnen maken!

Als vrijgezellenfeest, maar ook als vriendinnenuitje is deze workshop burlesque dansen bij uitstek geschikt! Afgezien van het feit, dat met deze workshop burlesque dansen jullie dag of avond in Leiden knallend kunnen starten, is deze burlesque workshop ook uiterst geschikt als uitje op zich.

Stelt je eens voor hoe verrast je vriendinnen zullen zijn met deze super sexy burlesque workshop in Leiden!

De Burlesque Workshop Leiden is inclusief:
-Professionele begeleiding.
-Locatie hartje Leiden
-Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
-BTW

Andere suggesties…