Workshop Lipdub Maken Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Maak kennis met de nieuwe rage van dit moment, namelijk het maken van een Lipdub! Het maken van deze ludieke videoclips is een nieuwe trend afkomstig uit de VS. Nu kun je zelf in Leiden tijdens onze unieke Workshop Lipdub Maken ingewijd worden in dit fenomeen. Je gaat samen met je gezelschap de show stelen in een hilarische videoclip! Het resultaat zal je versteld doen staan, maar ook de weg daar naar toe is sfeervol, leuk en grappig.

Bij het lipdub maken word jullie videoclip in één enkele take opgenomen. Gebruik je fantasie om te bepalen hoe jullie act eruit gaat zien. Wat dacht je van een bruisende dans op een heerlijke hitsong? Iedereen krijgt een specifieke rol in de clip zodat ieder op zijn of haar eigen manier kan ‘shinen’! Een goede voorbereiding is het halve werk, want het gebeurt allemaal in één enkele take! Dit wordt onvergetelijk!

De Workshop Lipdub Maken in Leiden is leerzaam, gezellig, sfeervol en bij vlagen hilarisch! Met de Lipdub, die ook boordevol teambuilding zit, kunnen jullie je bedrijf, instelling of organisatie extra onder de aandacht brengen. Je hebt voor altijd een bijzonder portret van de organisatie en jullie mensen!

De workshop
Deze verrassende Workshop Lipdub Maken in Leiden wordt gegeven door onze professionele cameraman en choreograaf. Deze enthousiaste workshopbegeleider gaat je stapsgewijs begeleiden naar de ideale Lipdub. Op een lekkere uptempo hit naar keuze ga je gezamenlijk uit je dak! Wij verfraaien en monteren vervolgens het unieke eindresultaat.

De lipdub kan plaats vinden op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld in of voor de ingang van uw organisatie. Maar het is natuurlijk ook uniek om het centrum van Leiden wakker te schudden met uw Lipdub! Onze cameraman kan u van alle tips en hulpmiddelen voorzien om tot een sensationele Lipdub te komen! Dit wordt memorabel!

Zoekt u een unieke aanvulling voor uw personeelsfeest, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, want in Leiden gebeurt het!

De Workshop Lipdub Maken in Leiden is inclusief:
– Professionele cameraman/ regisseur
– Montage van uw videoclip
– BTW

Andere suggesties…