So You Think You Can Dance Workshop Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Bij deze workshop in Leiden gaan wij aantonen dat iedereen kan dansen! Want onze So You Think You Can Dance Workshop is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en uiteraard super leuk!

Onder leiding van onze professionele danslerares gaan we in teamverband een dansroutine oefenen. En jij mag zelf beslissen op welke muziek je wilt dansen. Rihanna, Will.i.am, of Britney Spears. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor goud van oud als Michael Jackson, Prince of Madonna. Alles kan! Het belangrijkste van deze dansworkshop is plezier beleven met vrienden en collega’s in Leiden.

Tijdens deze So You Think You Can Dance Workshop werken wij binnen anderhalf uur naar een spetterende dansact toe en dit is nog niet alles, want het resultaat zal op film worden vastgelegd. En zo heb je een ideaal souvenir als aandenken aan deze fantastische dansworkshop in Leiden met je vrienden en vriendinnen.

Let op! Wij hebben voor de vrijgezellen een sexy Beyonce Put a Ring On it dansworkshop. Dit kunnen de dames zich eigen maken, met de vrijgezel als stralend middelpunt! Of wat te denken van Cell block Tango van de musical Chicago. Ook zo’n klapper!

Deze dansworkshop in Leiden is dankzij het makkelijk instapniveau toegankelijk voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, geoefend en ongeoefend.

De so you think you can dance workshop Leiden is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingend uitje
-BTW

Andere suggesties…