Salsa Workshop Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Dankzij de subtropische Salsa Workshop in Leiden, beland je in een Latijns-Amerikaanse dimensie.

Maar eerst natuurlijk doen we bij deze Salsa Workshop in Leiden, een lekkere warming up, want het is natuurlijk van groot belang dat alle gewrichten goed geolied zijn voor het echte werk!

De zwoele klanken van de Merengue ondersteunen de aanwijzingen van onze salsa-instructeur, die je de geheimen van deze Salsa dans zal onthullen.

Aanvankelijk voelt het allemaal nog een beetje eng en onwennig aan, maar wedden dat je aan het eind van deze Salsa Workshop in Leiden helemaal bekeerd bent tot de merengue?!

En het mooie is, dat elke deelnemer, van elk niveau, aan deze Salsa workshop Leiden kan deelnemen. Dit aangezien onze Salsa instructeur, dankzij zijn ruime ervaring, moeiteloos het niveau kan aanpassen. Dus iedereen kan volledig uit zijn bol gaan bij deze Salsa Workshop Leiden.

De mogelijkheid bestaat ook om onze Salsa workshop op het door jullie gewenste tijdstip, dag en plek te organiseren.

Wil je liever deze Salsa Workshop buiten Leiden doen? Pas de probleme! Zoek contact met onze mensen die je graag verder zullen helpen.

De Salsa Workshop Leiden is inclusief;
-Ervaren instructeur
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingend groepsuitje
-BTW

 Tip; Ben je op zoek naar een volledig groepsuitje in het altijd gezellige Leiden? Dan heb je met ons Salsa Diner een toppertje in handen!
Tijdens ons Salsa Diner mixen wij een spetterende Salsa Workshop met een tongstrelend  Diner. Geheel vrijblijvend kunnen wij je hierover meer vertellen!   

Andere suggesties…