Cabaret Diner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Klaar voor een sfeervolle happening? Het Cabaret Diner in Leiden staat bol van amusement, humor en Bourgondisch dineren! Met ons feestelijke Cabaret Diner bieden wij het perfecte uitje voor jouw personeel, afdeling of andere groepsgelegenheid.

Ons theaterrestaurant in het bruisende hart van Leiden opent haar deuren. Kom binnen voor het verrukkelijke driegangen diner plus topshow. Je gasten voelen zich meteen thuis in de gezellige ruimte die wij voor je regelen. Vanavond wordt het onbekommerd genieten met het Cabaret Diner in Leiden!

Ook trakteren wij je op een enorme variatie qua dinerkeuze. Je kunt bij het voorgerecht en hoofdgerecht kiezen uit vlees-, vis- of een vegetarische variant. Reken er maar op dat jij en je tafelgenoten aan hun trekken komen bij dit Cabaret Diner Leiden!

Na de heerlijke hoofdschotel gaat het gebeuren! Onze professionele cabaretiers brengen je een onderhoudende en hilarische Cabaretshow die Leiden op zijn kop zal zetten! Deze ervaren grappenmakers hebben elk een eigen verhaal vol originele en gevatte humor. Je lachspieren krijgen het druk vanavond! Boeiende anekdotes, geestige verhalen, verrassende improvisaties en sterke grappen komen voorbij bij het Cabaret Diner in Leiden.

Dit arrangement in Leiden is een gegarandeerd succes! Dit feestje wil je niet missen!

Het Cabaret Diner in Leiden is inclusief:
– Ervaren Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk driegangendiner
– Zaalhuur locatie Leiden
– BTW

Andere suggesties…