Comedy Diner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje in Leiden? Eentje waar humor en lekker eten centraal staat? Dan bent je bij ons Comedy Diner aan het juiste adres!

We beginnen de avond met een heerlijk driegangendiner waarbij je kostelijk kunt gaan genieten van al het lekkers dat onze koks hebben klaargemaakt. Tijdens dit diner heb je de keuze uit drie verschillende voorgerechten, drie verschillende hoofdgerechten en een verrukkelijk verrassingsdiner om je vingers bij af te likken. Als iedereen heeft genoten van al het lekkers is het tijd voor het volgende onderdeel; de Comedy Show.

Met veel bombarie zullen onze Comedians het podium beklimmen en hun kunsten vertonen. Onze door de wol geverfde grappenmakers zullen je trakteren op de beste Nederlandse Comedy.

Zij zullen tijdens deze Comedy Show alles uit de kast halen en je overladen met een stortvloed aan grappen, one-liners en humoristische verhalen. Met behulp van hun ruime ervaring en tomeloze inzet weten zij elk gezelschap tot aan het eind aan toe te vermaken.

Na deze spetterende Comedy Show zal de avond in stijl worden afgesloten.

Als grand finale zullen wij een zalig dessert serveren. Tijdens dit dessert kun je nog even lekker nagenieten van een de uiterst vermakelijke comedy show en het gezellige groepsuitje in Leiden.

Het Comedy Diner Leiden is inclusief;
– professionele comedians
– 3 gangen diner
– unieke avond
– BTW

Andere suggesties…