Cabaret Diner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Nijmegen verwelkomt je voor een uitje van formaat! Wij presenteren een arrangement met smakelijk eten gekoppeld aan topentertainment. Ons Cabaret Diner Nijmegen is een ideaal uitje voor je personeelsfeest, uw bedrijfsevent of een ander groepsuitstapje in Nijmegen.
Onze gelouterde cabaretiers weten als geen ander hoe zij het feest van de lach opbouwen. Zij gaan jullie samenzijn verrijken met hun daverende acts. Geniet van het welkomstdrankje en laat je verwennen door ons attractieve dinergangen. Wij serveren vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Dus ook vegetariërs of gasten met dieetwensen kunnen volop genieten in Nijmegen.
Na de appetijtelijke entree gaat onze Cabaret Show beginnen. Onze humorrijke cabaretiers betreden de zaal voor een hilarische Cabaret Show. Elke cabaretier is een ervaren professional met een geweldige topact. Tijdens dit Cabaret Diner lach je, je blauw! Geef je over aan deze cocktail van dolkomische verhalen, gevatte improvisaties en snedige grappen. Onze Cabaret Show Nijmegen is een originele en sfeervolle show vol interactie.
Voor een leuk uitje in Nijmegen hoef je dus niet meer verder te zoeken! Het Cabaret Diner Nijmegen is het groepsuitje bij uitstek. Vier samen met je vrienden, familie of collega’s dit feest van de lach!

Het Cabaret Diner Nijmegen is inclusief:
– Professionele Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk driegangen menu
– Zaalhuur locatie Nijmegen
– BTW

Andere suggesties…