Comedy Diner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zin in een avondje de ballen uit je broek te lachen in Haarlem? Dan is ons Comedy Diner in Haarlem zeker een aanrader. Verwacht vanavond geen goedkope moppentappers, want wij hebben onversneden Stand Up Comedy van het hoogste niveau!

Bij binnenkomst in ons tot comedy café omgetoverde restaurant, ga je plaatsnemen achter de gedekte tafels. Als het gerstenat rijkelijk uit de tap vloeit, zullen de obers je overladen met een keur aan heerlijkheden. Je kan gaan genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Vlees, vis, vegetarisch, keuze zat! Je zal nooit meer vergeten dat je voor een culinaire toptijd in Haarlem moet zijn.

Maar ook voor een feest van de lach moet je in Haarlem zijn. Nadat je, je buikje rond heb gegeten, is het tijd voor het hoogtepunt van de avond en zullen de comedians hun opwachting maken. Deze professionele grappenmakers weten door middel van hun jarenlange ervaring elke zaal naar hun hand te zetten. Zij zullen je bij dit Comedy Diner overladen met een waterval aan grappen, oneliners en improvisaties.

Je hoeft tijdens dit Comedy Diner niet bang te zijn om op de eerste rij te zitten, want ze pakken de hele zaal. De interactie met de comedians levert natuurlijk steevast hilarische momenten op. Er valt na het Comedy Diner dus ook nog veel na te lachen.

Wij kunnen het Comedy Diner Haarlem nog extra bijzonder maken door eventueel maatwerk te leveren. Is er een jarige, iemand die afscheid neemt, een jubilaris, een verloofd stel, je zegt het maar. Tegen meerprijs kunnen onze comedians ook grappen op maat schrijven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij verzekeren je: tijdens dit uitje rol je van je stoel van het bulderen! Voor welke soort groepen is het Comedy Diner geschikt? Voor alle groepen die willen lachen! Of je nu een bedrijf bent, een vriendengroep of een grote familie. Het Comedy Diner in Haarlem is elke keer weer een groot succes!

Comedy Diner Haarlem is inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…