Pupquiz Diner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem is pas compleet met het Pubquiz Diner. Combineer spelvreugde en heerlijk tafelen in ons knusse restaurant in de binnenstad van Haarlem. Tussen de spelrondes van de Pubquiz door geniet je samen van een voortreffelijk driegangen menu naar keuze. Over dit totaaluitje in Haarlem is iedereen voorlopig nog niet uitgepraat.

Welkom bij onze vrolijke en sympathieke Quizmaster in onze speciaal gereserveerde zaal. In deze Haarlemse eetlocatie brengen jullie een paar levendige uurtjes samen door. Na de teamindeling zal onze Quizmaster een korte uitleg geven over het Pubquiz Diner Haarlem. Daarna volgen direct de eerste fascinerende vragen en opdrachten van de eerste quizronde…

Wat komt er allemaal aan bod? Actualiteit, nieuwsfeiten en historische kennis. Ook sport, muziek en films zijn uiteraard steevaste onderwerpen van deze gevarieerde Pubquiz. Maar ook een paar culinaire weetjes of kennis van steden en reizen kunnen van pas komen. Als je een gevarieerd team hebt, dan sta je sterk, want iedereen weet immers wel wat. Met flinke dosis teambuilding kom je een heel eind!

Door veel punten te scoren kun je de andere teams verslaan en ons hoofdprijsje winnen. Het Pubquiz Diner Haarlem zit vol spanning, verrassing en teambuilding. Tijdens de dinergangen is er tijd om na te praten en bovenal onbekommerd te genieten van de heerlijke schotels van het Pubquiz Diner. Vis, vlees of vegetarisch, de keuze is aan jou.  Deze uitgekiende afwisseling tussen quizzen en culinair genieten zorgt ervoor dat het Pubquiz Diner in Haarlem altijd een succes is.

Het Pubquiz Diner is buiten Haarlem ook te boeken, in alle steden van het land. Wil je er toch een middagevent van maken? Combineer onze Pubquiz eventueel met uitgebreide Lunch of High Tea. Neem gerust contact op met onze eventplanners. Get Events zorgt ervoor dat jouw Pubquiz Diner onvergetelijk wordt.

Het Pubquiz Diner in Haarlem is inclusief:
– Ervaren quizmaster(s)/ spelbegeleider(s)
– Spelmaterialen Pubquiz Haarlem
– Originele en unieke Quizvragen
– Driegangen diner Haarlem
– Eventuele zaalhuur locatie Haarlem
– Prijsuitreiking na afloop
– Prijsje voor het beste Pubquiz-team
– BTW

Andere suggesties…