Chris PubQuiz Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben je er aan toe om een middagje of avondje even lekker te lachen? Dan zit je met ‘Chris PubQuiz’ helemaal goed!
Deze PubQuiz zit niet alleen tjokvol quizvragen, muziekfragmenten en gezelligheid maar wordt ook nog eens gepresenteerd door een echte Stand Up Comedian. En laten we eerlijk zijn, wie klinkt dit nu niet als muziek in de oren?

Chris van der Ende
Al meer dan een decenium maakt Chris de theaters en poppodia als Stand Up Comedian onveilig. Met zijn rake grappen en vliegensvlugge improvisaties weet hij zijn publiek keer op keer te vermaken.
Maar wat weinig mensen van Chris weten is dat hij al sinds jaar en dag verzot is op pubquizzen, hij heeft dan ook zijn eigen quiz gemaakt; ‘Chris PubQuiz’.
Op een sfeervolle locatie in Haarlem trakteert Chris jullie op een aantal hilarische spelrondes. Sommige bekend van TV en andere spiksplinternieuw. Chris PubQuiz is aangename afwisseling aan vragen, muziekfragmenten en grappen. Door dit afwisselende karakter is Chris PubQuiz bij uitstek geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Tijdens Chris PubQuiz kom je erachter wie van jullie het meest uitgekiend is en welk team het beste kan samenwerken.

Met Chris PubQuiz weet je zeker dat het een onvergetelijk feest wordt voor iedereen!

Inclusief tijdens de Chris PubQuiz;
– Huur gezellige locatie in Amersfoort
– De enige echte Chris PubQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…