Comedy Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Lijkt het u zelf ook wel wat om als comedian een publiek van hun stoel te laten rollen van het lachen en smachtend naar meer achter te laten? Dan is deze Comedy Workshop op uw lijf geschreven.

Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zal een professionele comedian de fijne kneepjes van het Stand Up Comedy vak uit de doeken doen.

We beginnen deze comedy workshop met een algemene inleiding. Tijdens deze inleiding zult u kennismaken met de basis van Stand Up Comedy. Hoe verzin ik nu een leuke grap? Hoe moet ik de microfoon eigenlijk vasthouden? En wat moet ik doen als mensen niet lachen? We zullen het er allemaal over gaan hebben. Na deze basismaterie duiken we dieper de wereld van de Stand Up Comedy in en is het de beurt aan u!

Opgedeeld in groepjes moet u een grappig verhaal of een sketch gaan voorbereiden en uiteindelijk aan de andere groep opvoeren. Dit lijkt natuurlijk moeilijker dan het is, want onze comedian zal u waar nodig dan ook helpen en tips geven. U zult merken dat deze comedy workshop niet alleen ontzettend leerzaam is, maar bij vlagen ook hilarisch wordt.

Kortom, met deze anderhalf uur durende Comedy Workshop in Rotterdam bent u verzekerd van een middag of avond vol humor en gezelligheid. Juist daarom is een Comedy Workshop perfect geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of als vrijgezellenuitje.

Misschien ben je na deze Comedy Workshop wel toe aan een carrière switch?

Voor meer informatie of een prijsopgave neem contact op via: [email protected] of 020 7009439

Inclusief;
-Zaalhuur
-Comedian
-BTW

Andere suggesties…