Crazy 88 Dinner

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je op zoek naar een uitje wat zowel krankzinnig als hilarisch is? En waar een onderscheid wordt gemaakt tussen de watjes en de bikkels? Tijdens dit lachwekkende Crazy 88 Spelprogramma in Haarlem wordt hard werken en originaliteit beloond!

Het Crazy 88 Spelprogramma wordt gestart in het centrum van Haarlem. Bij aankomst zullen jullie door onze enthousiaste spelbegeleider  worden ingedeeld in teams en ontvangen jullie een camera, want…alle bizarre en jolige opdrachten moeten worden vastgelegd op video of foto, want geen bewijs = geen punten! Hier wordt ook jullie eerste opdracht bekend gemaakt en dan is het tijd om zoveel mogelijk Crazy opdrachten, binnen de afgesproken tijd, uit te voeren.

Na elke voltooide opdracht wordt er gebeld met de spelbegeleider, die alweer een nieuwe hilarische opdracht voor jullie klaar heeft liggen!
Kan je toeristen mee laten paraderen in een traditionele polonaise? Of halen jullie de punten binnen met een zelf ontwikkelde en uitgevoerde choreografie?! Zoals je al ziet: Genoeg uitdagingen en dus voor ieder wat wils!

Na de eerste Crazy 88-spelronde worden jullie getrakteerd op een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in Haarlem. Hier kunnen alle melige verhalen en ervaringen worden uitgewisseld, waarna het tijd is voor ronde 2! Wie durft nog verder te overtreffen?! Weer word je op pad gestuurd met de eerstvolgende opdracht en vervolgens gaat het spel op dezelfde manier door.

Tijd voor het hoofdgerecht! Jullie hebben even de tijd om de kaken te laten ontspannen, de buikspieren weer recht te krijgen en het hoofd koel. Tijdens het door jullie gekozen hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch) worden de filmpjes door jullie begeleider bekeken en beoordeeld. Natuurlijk mogen jullie elkaars filmpjes ook zien, maar… Pas op! Want de laatste ronde staat nog voor de deur!

De laatste ronde met Crazy 88-opdrachten mag worden uitgevoerd en zal worden afgesloten met een heerlijk verrassingsdessert. Zodra jullie allemaal de buikjes vol hebben gegeten, is het tijd om het winnende team bekend te maken en te belonen met die felbegeerde prijs!

Tijd voor een Crazy Spelprogramma in Haarlem waarin iedereen zijn originaliteit en creativiteit kwijt kan en waar alle stoppen doorslaan!

Voorbeeldprogramma Crazy 88 Dinerspel;
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Inclusief:
-Enthousiaste spelleiding
-Spelmaterialen
-3-gangen diner
-BTW

Andere suggesties…