Crazy Walking Dinner Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Teambuilding saai? Vergeet het maar! Wil je, je familie, vrienden of gasten eens op een andere manier meemaken? Dat kan met deze Crazy Walking Dinner Dinergame door Alkmaar.

Dit is een onvergetelijk groepsuitje en zit vol  leuke uitdagingen en ludieke opdrachten.

Het Crazy Walking Dinner bestaat uit een avondvullend programma vol verrassende elementen en start bij het centrale ontmoetingspunt in Alkmaar. Hier verwelkomt jullie enthousiaste spelbegeleider jullie voor een wervelende introductie op het Crazy Walking Dinner in Alkmaar.

Wat zal jullie te wachten staan? Afhankelijk van de grootte van de groep worden teams gevormd. Je speelt dus tegen uw eigen collega’s/vrienden/familie, wat de avond des te leuker maakt! Gezonde competitie is bij dit Crazy Walking Dinner zeer welkom, maar uiteraard is het ook mogelijk om als één team op pad te gaan. Eén ding valt alvast te verklappen: degene die aan het eind van dit arrangement de ludieke opdrachten het best heeft uitgevoerd, neemt een gewilde prijs mee naar huis!

Van onze spelleider ontvang je voor de eerste spelronde de eerste avontuurlijke opdracht. Samen met jouw team verken je de straten van Alkmaar en probeer je zo veel mogelijk punten te behalen. Omdat de spelbegeleider niet kan controleren hoe de opdrachten verlopen, krijgt ieder team een (film)camera van ons mee om de resultaten vast te leggen. Zo worden drie verschillende spelrondes gespeeld. Tussendoor geniet je van drie heerlijke gangen in drie verschillende restaurants in Alkmaar en heb je de mogelijkheid om aan tafel even rustig bij te komen… óf jezelf voorbereiden op wat nog komen gaat! Het diner wordt geserveerd in verschillende restaurants om zo Alkmaar nóg beter te leren kennen. Zo is de avond niet alleen een gezellige spelavond, maar ook met recht een Walking Dinner!

Deze Crazy Walking Dinner is niet alleen een gezellig uitje, maar ook een goede manier om uw groepsgenoten eens beter te leren kennen op een ontspannen manier. En daarnaast zie je ook nog wat van de stad! Plezier gegarandeerd.

Voorbeeldprogramma:
17:00 Spelronde 1
17:45 Voorgerecht bij het eerste restaurant
18:30 Spelronde 2
19:00 Hoofdgerecht bij het tweede restaurant
20:00 Spelronde 3
20:45 Dessert bij het derde restaurant

Crazy Walking Dinner in Alkmaar is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– Driegangenmenu
– BTW

Andere suggesties…