Crazy Walking Dinner Game Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 12 personen
 • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
 • 3.5 uur

Beleef het Crazy Walking Diner Game in Den Haag! Dit is het uitje om je vrienden, familie of collega’s op een hele andere manier mee te maken!

Tijdens dit gezellige groepsuitje worden jullie uitgedaagd om de meest maffe en waanzinnige opdrachten uit te voeren in de binnenstad van Den Haag!

Dit toparrangement start op een meeting point in het centrum van het mooie Den Haag. Onze  enthousiaste en goedlachse spelleider wacht jullie daar op. Na een wervelende introductie over het verloop van uw avontuur zal het startschot klinken! Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap worden teams gevormd. Gezonde competitie maakt deze dinergame natuurlijk nog spannender!

Het Crazy Walking Diner bestaat uit drie spelrondes. Bizarre, komische en ludieke opdrachten zullen zich in een hoog tempo afwisselen! Als bewijsvoering (en als aandenken!)  moeten jullie de opdrachten vastleggen op camera. Ieder team krijgt dus van ons een (film)camera mee, zodat onze spelleider achteraf de opdrachten kan beoordelen en een winnend team kan aanwijzen!

De hilarische spelrondes worden tussen de gangen van een heerlijk menu gespeeld. Om jullie zoveel mogelijk van Den Haag te laten beleven, dineer je in drie verschillende restaurants.

Zo laten wij je groep kennis maken met de meest herkenbare plekken van Den Haag, zoals het Binnenhof, Kneuterdijk en de gezellige pleintjes die deze topstad rijk is.

Tussendoor kan je even lekker bijkomen van de Crazy-avonturen en genieten van de heerlijke dinergangen. Gelukkig is er ruime keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Want iedereen zal gegarandeerd aan zijn trekken komen!

Voorbeeldprogramma; (uiteraard zijn onderstaande tijden in overleg maar hierbij een indicatie van het verloop)
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Welk team is het meest krankzinnig en slaagt erin om een wildvreemde te laten bulderen van het lachen? Of wie is zo Crazy en krijgt een groep toeristen zo ver om de polonaise te lopen langs de straten van Den Haag? Bestel nu ons Crazy Walking Diner Game en maak het mee!

Crazy Walking Diner Den Haag is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– 3-gangen menu
– BTW

Andere suggesties…

 • Crazy 88 Den Haag

  Crazy 88 Den Haag

  v.a  24.50  p.p (incl BTW)

  Zin in een leuke en actieve citygame in het hart van Den Haag? Zo’n spelevenement dat u nooit meer zult vergeten? Zoek dan niet verder, want wij hebben voor u Crazy 88!

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.0 uur
 • Walking Dinner Den Haag
 • Borrelen, Bikken en Brullen Den Haag