Borrelen, Bikken en Brullen Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 25 personen
 • v.a. 88.00 p.p. (incl. BTW)
 • 7.0 uur

Ben je op zoek naar een geheel verzorgd groepsuitje in hartje Den Haag? Dan ben je bij ons Borrelen, Bikken en Brullen-arrangement aan het juiste adres.

Dit groepsuitje bestaat uit maar liefst drie verschillende onderdelen, namelijk:
Crazy 88 spelprogramma
Borreluurtje
Comedy dinershow

Wij beginnen dit uitje met het Crazy 88 spelprogramma. Dit spelprogramma zit bomvol totaal gestoorde en krankzinnige opdrachten, die stuk voor stuk in de binnenstad van Den Haag moeten worden vervuld.

Jullie worden in verschillende teams onderverdeeld die het tegen elkaar moeten opnemen. Ook zal elk team een camera mee krijgen waarop ze deze ludieke en totaal absurde opdrachten moeten opnemen.

Nadat iedereen op de afgesproken plek weer terug is, zal de spelbegeleider bekend maken welk team de grote hoofdprijs heeft gewonnen.

Na al deze inspanning is het tijd voor wat ontspanning en gaan we verder met het borreluurtje. Daarbij kun je gaan genieten van een onbeperkte Hollandse bar (bier/wijn/fris) en even lekker bijkletsen. Na dit borreluurtje gaan we naar het speciaal door ons geselecteerde restaurantje in de binnenstad van Den Haag.

Bij binnenkomst in de tot Comedy café omgetoverde privé-zaal kun je plaatsnemen aan de rijkelijk gedekte tafels. Daar krijgt je een driegangendiner geserveerd om van te watertanden.

Tijdens dit driegangendiner heb je de keuze uit twee voorgerechten, drie hoofdgerechten en het diner zal worden afgesloten met een verrassingsdessert. Als iedereen zijn of haar buikje rond heeft gegeten zijn we bij het hoogtepunt van de avond gekomen: onze van tv bekende comedians zullen het heft in handen nemen. Zij gaan jullie trakteren op een spetterende Stand Up Comedyshow waar de vonken vanaf vliegen!

Je zal worden bekogeld met een tsunami aan grappen en grollen. De oneliners zullen je om de oren vliegen.

Voorbeeldschema;
14.00 Crazy 88
17.00  Borreluurtje
18.00 Comedy Dinershow
21.00 Einde

Inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Borreluurtje (onbeperkte Hollandse bar)
– Driegangendiner
– Comedy Dinershow
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…

 • Crazy 88 Den Haag

  Crazy 88 Den Haag

  v.a  24.50  p.p (incl BTW)

  Zin in een leuke en actieve citygame in het hart van Den Haag? Zo’n spelevenement dat u nooit meer zult vergeten? Zoek dan niet verder, want wij hebben voor u Crazy 88!

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.0 uur
 • Comedy Diner Den Haag
 • Crazy Walking Dinner Game Den Haag