Comedy Diner Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 25 personen
 • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
 • 3.5 uur

Ben je klaar voor een avondje smakelijk lachen? In deze stad van Sjaak Bral en Harrie Jekkers ben je natuurlijk aan het juiste adres!!

Hilarisch Groepsuitje in Den Haag
Wij hebben in hartje Den Haag een knus restaurant geregeld waar je hartelijk welkom wordt geheten. Vervolgens kun je, je gaan opmaken voor een geheel verzorgd driegangendiner. Hierbij heb je de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten (vlees, vis, vegetarisch) en je krijgt een ‘verrassingsdessert’.

Tijdens dit diner krijg je volop de gelegenheid om even lekker bij te kletsen, terwijl je geniet van deze heerlijke culinaire lekkernijen.

Als iedereen klaar is met eten, is het grote moment aangebroken en zullen de comedians zich presenteren. Onze grappenmakers (bekend van tv) bedelven je onder een vloedgolf aan grappen, grollen en dijenkletsers. Dankzij hun jarenlange ervaring en routine zijn ze in staat elke zaal en elk publiek naar hun hand te zetten. Kortom, alles is aanwezig om je met dit Comedy Diner een magnifieke avond te bezorgen. Dus ga er even goed voor zitten, want dit vergeet je nooit meer!

U krijgt meerdere comedians te zien met verschillende karakters. Dit levert altijd een gevarieerde show met veel afwisseling op. Behalve steengoede grappen uit hun repertoire, zijn onze comedians ook gek op improvisaties met het publiek. Zij weten altijd de juiste snaar te raken en wat is er leuker dan dat jouw collega’s of vrienden op een leuke wijze door de mangel worden gehaald? Ga lekker zitten voor deze kostelijke avond in Den Haag.

Staat jouw groepsuitje in het teken van een bijzondere gelegenheid? Is er een jarige, iemand die afscheid neemt, een jubilaris of valt er iets anders te vieren? Bij ons Comedy Diner is het ook mogelijk om vooraf verzoekjes te doen. Tegen meerprijs bereiden onze comedians specifieke grappen voor over jouw bedrijf of zetten zij een speciaal persoon in het zonnetje.

Het Comedy Diner in Den Haag is als geen ander event geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje of groepsuitje. Twijfel niet langer en boek nu!

Inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– Geheel verzorgd drie gangen diner
– Een Tsunamie aan grappen
– Onze garantie op een gezellige avond
– BTW

Tip: onze Comedy Show is ook te boeken zonder diner, zie Comedy Show Den Haag. Zie ook: Comedy Workshop Den Haag en Comedy Borrel Den Haag.

Andere suggesties…

 • Popquiz Diner Den Haag

  Popquiz Diner Den Haag

  v.a  60.00  p.p (incl BTW)

  Exclusief voor jouw gezelschap hebben wij in het centrum van Den Haag een ruimte in een restaurant gereserveerd. Hier staan onze versies van Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis al op je te wachten.

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.5 uur
 • Hou van Holland Quiz Den Haag
 • Moorddiner Den Haag - Moorspel Den Haag