Popquiz Diner Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 10 personen
 • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
 • 3.5 uur

Exclusief voor jouw gezelschap hebben wij in het centrum van Den Haag een ruimte in een restaurant gereserveerd. Hier staan onze versies van Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis al op je te wachten. Deze vrolijke Quizmasters zullen jouw gezelschap in verschillende teams opdelen. Je gaat het dus onderling tegen elkaar opnemen. Dat worden gegarandeerd spannende en hilarische uurtjes in Den Haag!

Je wordt tijdens deze Popquiz in Den Haag met vragen om de oren geslagen uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Wie weet bijvoorbeeld wie die zanger was met die net iets te strakke broek? Wanneer won Holland ook alweer het songfestival? En is er iemand die de grote hit van Dr. Alban nog kent?

Hoe ziet het programma van de Popquiz Den Haag eruit? We spelen de Quiz tussen de dinergangen door. Dat komt de variatie en de spanning ten goede. Zo heb je tijdens de dinergangen voldoende tijd om lekker bij te kletsen met je collega’s, vrienden of andere gasten. Daarna is het weer tijd voor de wervelende deuntjes van de volgende Quizronde. Nu gaat jouw team zich weer fanatiek in de strijd werpen. Na elke bruisende spelronde komen de obers alweer aan met het volgende culinaire hoogstandje…

En wat staat er op het menu van het Popquiz Diner? Ons driegangen menu kent een vleesvariant, een visvariant en een vegetarische variant. Speciale wensen? Laat het ons weten.

Na afloop van dit speldiner weten we voor eens en voor altijd welk team de grootste muziekkenners herbergt en welk team uit louter flierefluiters bestaat. Je hoeft de popencyclopedie natuurlijk ook niet uit je hoofd te kennen, hoor. Je staat er niet alleen voor. Met goed teamwork en gedrevenheid kan je al een hoop puntjes binnenslepen. Het team met de meeste punten krijgt een smakelijk prijsje van onze Quizmaster.

Ons Popquiz Diner in Den Haag is een heerlijk groepsuitje vol nostalgie en zoete herinneringen! Geschikt als afdelingsuitje, personeelsuitstapje, vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Krijg je bij dit groepsuitje spontaan zin om in zingen los te barsten? Boek dan nu en grijp deze kans!

Inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…

 • Hou van Holland Dinerspel Den Haag

  Hou van Holland Dinerspel Den Haag

  v.a  60.00  p.p (incl BTW)

  Ben je ook zo gek op Holland? Komt dat even goed uit, want gedurende dit gezellige groepsuitje in Den Haag gaan we jouw kennis over ons koude kikkerlandje eens danig onder de loep nemen.

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.5 uur
 • Comedy Diner Den Haag