Crazy Walking Dinner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

In het hartje van Leiden beleef je de avonturen van onze Crazy Walking Dinner Game! Vandaag onderga je samen met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijk uitje. Jullie worden namelijk tot het uiterste uitgedaagd. Je gaat de meest bizarre en maffe missies vervullen in de binnenstad van Leiden!

Dit wonderlijke arrangement start op ons meeting point in de Leidse binnenstad. Daar verwelkomt onze enthousiaste spelleider je voor een wervelende introductie op het Crazy Walking Dinner. Je ontvangt van onze spelleider de eerste absurde opdracht en daarna ga je samen met je groep de straten van Leiden in. Het team dat de opdrachten het beste vervult kan aan het einde van dit arrangement een leuk prijsje winnen!

Ons Crazy Walking Dinner bevat drie avontuurlijke spelrondes. Verschillende opdrachten komen op jou en je gezelschap af.  Vooral vreemde, hilarische en onvoorstelbare opdrachten! Als bewijsvoering en aandenken leg je met een filmcamera de missies vast. Elk team krijgt dus een camera mee. Zo kan onze kundige spelleider achteraf de uitvoering beoordelen en het team met de terechte winnaars aanwijzen!

Deze waanzinnige spelrondes speel je tussen de gangen van ons top menu. Om Leiden te leren kennen dineer je in drie verschillende restaurantjes. Zo maak je in korte tijd kennis met de meest bijzondere plekken van Leiden, zoals de mooie grachten en de gezellige pleintjes die deze stad in huis heeft. Tussen al die activiteiten door kom je lekker bij van de Crazy-avonturen en geniet je samen met jouw gasten van onze culinaire hoogstandjes. Wij bieden een ruime keuze aan gerechten. Kies tussen vlees-, vis- of een vegetarische schotel. Iedereen wordt bij ons Crazy-arrangement in de watten gelegd!

Voorbeeldprogramma Crazy Walking Dinner Leiden
Onderstaande tijden zijn aan te passen, maar hierbij een indicatie van het verloop.
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Welk team is het meest prettig gestoord en slaagt erin om een wildvreemde op straat te laten schateren van het lachen? Of welk team is zo Crazy dat het een groep toeristen uitdaagt om de polonaise te lopen midden in het Leidse centrum? Boek ons Crazy Walking Diner Game en maak het zelf mee!

Crazy Walking Dinner Leiden is inclusief:
* Enthousiaste spelbegeleiding
* Spelmaterialen Crazy Game
* 3-gangen menu
* BTW

Andere suggesties…