Crazy Walking Dinner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

De Rotterdamse straten wachten je op om ons krankzinnige Crazy Walking Dinner Game te spelen! Laat de kans niet onbenut om van jouw personeelsfeest of vrijgezellenfeest een originele en unieke happening te maken!
Je heb geen idee hoe maf jouw collega’s of vrienden kunnen zijn of hoe ver ze kunnen gaan! Wij dagen jullie uit om bizarre opdrachten uit te voeren in het stadshart van Rotterdam!

Onze fascinerende Crazy Walking Dinner start in het centrum van Rotterdam. Na een heldere en aanstekelijke introductie van onze sympathieke spelleider gaat de ongekende Crazy Walking Dinner Game van start! Strijdend in verschillende teams vecht je een doldwaze en waanzinnige strijd uit! Dit uitje in Rotterdam is niet alleen verrassend maar zeker ook hilarisch!

In drie spelrondes komen tal van ongelofelijke opdrachten op jou en je team af. Gekke, ludieke en onverwachtse opdrachten! Je legt het resultaat van elke opdracht vast op videocamera. Deze krijgt elk team van ons mee. Later zal de spelleider deze beelden beoordelen en het winnende team aanwijzen!

De spelrondes speel je tussen de feestelijke gangen van het diner door. Om je tijdens dit groepsuitje ook wat van Rotterdam te laten beleven, zoek je drie bijzondere restaurants op. Onderweg tussen de restaurants maak je kennis met de vele boeiende plekken die Rotterdam in huis heeft. Zoals de mooie pleinen en de interessante bouwwerken.

Tussen uw wandelingen en avonturen geniet u met volle teugen van onze voortreffelijke dinergangen. Voor iedereen is er voldoende keuze. Van vlees tot vis tot vegetarisch. Wat u maar wenst!Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Rotterdam

Hieronder zie je een indicatie van het verloop van het arrangement. Deze tijden kunnen in overleg worden afgestemd.

17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Rotterdam I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Rotterdam II
20.00 Spelronde C
20.45 Toetje bij Restaurant Rotterdam III

Wie is de allergrootste waaghals? Welke brutale teamgenoot slaagt er in om een wildvreemde passant te laten bulderen van het lachen? En wie lukt het om een groep toeristen een polonaise te laten lopen door de straten van Rotterdam? Zo gek heb je het nog niet meegemaakt! Bel ons nu voor het Crazy Walking Dinner en laat je gek maken!

Crazy Walking Dinner Rotterdam is inclusief:
– Eervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen citygame Rotterdam
– Heerlijk driegangendiner
– BTW

Andere suggesties…