Foute Popquiz diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Tijdens dit Foute Popquiz Diner in Rotterdam mag je lekker ‘fout’ uit je dak gaan samen met je vrienden of collega’s. We zijn benieuwd wat je nog weet van die foute hits van the Spice Girls, the Backstreet Boys & the Village People. Voor de liefhebbers van Hollands fout staan Frans Bauer, Froger en Hazes klaar om uit de speakers te knallen. Kortom ons Foute Popquiz Diner in Rotterdam verbindt gezelligheid met nostalgie en hilariteit!

In een lekker foute ambiance in hartje Rotterdam, vol glitters en herkenbare deuntjes, ga je een paar onvergetelijke uurtjes doorbrengen. Onze ervaren Quizmaster maakt een teamindeling en daarna gaat de strijd los! Het ene foute nummer is nog niet afgelopen of de volgende nostalgische gouwe ouwe komt alweer voorbij. Zorg wel dat je goed oplet want ook tijdens deze Popquiz geldt; Fout is Fout!

De Foute Popquiz in Rotterdam is geraffineerd opgebouwd. Iedere spelronde is uitdagend en verrassend. Behalve kennisvragen hebben we ook opdrachten waarbij jouw team haar beste zang- en danskunsten gaat vertonen. Hilarisch dus! Het allerbeste team met de meeste punten wint de dagprijs!

Tussen de quizrondes door ga je van het overheerlijke driegangenmenu genieten. Hierbij heb je deze keuze uit verschillende gerechten en op deze manier zorgen wij ervoor dat niemand op een houtje hoeft te bijten. Heb je speciale dieetwensen? Geef het ons door en wij zullen er rekening mee houden.

Als het laatste nummer heeft geklonken gaan we de punten bij elkaar optellen. Het team dat de meeste punten heeft weten te vergaren, zal deze ‘Foute PopQuiz in Rotterdam’ winnen en de welverdiende hoofdprijs in de wacht slepen!

Dus graaf in je geheugen, inspireer elkaar en grijp zingend en swingend die welverdiende prijs!

De verschillende, uiteenlopende rondes vol muziek maken  je uitje in Rotterdam niet onvergetelijk! Perfect om te doen en leuk voor zowel jong als oud!

Het Foute Popquiz Diner in Rotterdam is inclusief:
– Sympathiek en vrolijke quizmaster
– Overheerlijk gangenmenu
– Prijsje voor het allerbeste team
– Spelmaterialen Foute Popquiz
– Zaalhuur eetzaal Rotterdam
– BTW

Andere suggesties…