CSI Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Een oude bekende van de politie is omgelegd. Een aantal verdachten zijn ingerekend, maar wie is nu de werkelijke dader?

Om dit op te lossen vraagt de politie nadrukkelijk om jullie hulp.Het groepsuitje CSI Den Haag gaat om samenwerking en teambuilding.

Bij aankomst staat onze spelbegeleider al op jullie te wachten. Door hem wordt de groep in teams verdeeld. Ieder team ontvangt een rechercheurskoffertje dat nodig is voor het vervullen van de opdrachten. In het rechercheurskoffertje vind je een navigatiesysteem, een telefoon, een fototoestel en een aantal belangrijke ‘leads’.

De teams moeten vervolgens aan de gang met de door de daders achtergelaten aanwijzingen en zo pogen het misdrijf op te lossen. De formatie die er in slaagt de meeste aanwijzingen te vinden (die uiteindelijk leiden tot het oplossen van de moord) is de winnaar! Ja, want er staat voor het winnende team een verrassend prijsje te wachten.

Het mooie van de citygame CSI Den Haag is dat je op deze manier Den Haag ook beter leert kennen. De fascinerende missies brengen je namelijk langs een aantal bijzondere hotspots van het historische Den Haag. Bovendien is CSI Den Haag uitdagend voor zowel ‘body and mind’. Je legt immers lekker wat metertjes af, zodat we kunnen spreken van een gezond groepsuitje in de buitenlucht. Daarbij wordt ook jullie puzzelbrein getest. Wij zijn benieuwd welk team de grootste slimmeriken in huis heeft…

Aan het eind van CSI Den Haag komen alle teams weer bij elkaar om het glas te heffen. Het hoofdbureau van CSI Den Haag trakteert je op een welverdiend prijsje. Ondertussen analyseert de spelbegeleider de antwoorden en zal onder luid applaus de prijs worden uitgereikt aan de teamcaptain van het winnende team. Nou, dat klinkt toch als een doorslaand succes? Jullie personeelsfeest, bedrijfsuitje, familie-uitstapje of vrijgezellenfeestje kan niet meer kapot!

Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om de citygame CSI Den Haag te combineren met een toplunch of een verrukkelijk diner? Wij stellen graag voor je een arrangement op maat samen. Dat zie je alleen bij Get Events!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen / Spykit koffertje
– Prijs voor het winnende team
– Consumptie
– BTW

Andere suggesties…