Moord in het Pand Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 37.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Bij dit avontuur stap je in een wereld vol spanning en intriges. Valt er nog wel iemand te vertrouwen?

Terwijl iedereen aan tafel zit wordt de rust ruw verstoord door de politie die het pand binnenvalt. Er is een moord gepleegd! Dit heeft natuurlijk een hoop reuring en consternatie tot gevolg. Je krijgt van de rechercheurs de boodschap dat het lijk nog in het pand ligt. Dit kan niets anders betekenen dan dat de moord kort ervoor gepleegd moet zijn, maar bovendien dat de dader zich nog ergens in jullie gezelschap ophoudt. Is dat even schrikken… Misschien zit er wel een gevaarlijk type vlak naast je. Het is bij Moord in het Pand dus zaak om het hoofd koel te houden.

Vervolgens wordt door de rechercheurs uit het gezelschap twee verdachten gepikt en omgetoverd tot echte acteurs. Meligheid en hilariteit alom. De gasten die overblijven, worden opgedeeld in teams die met elkaar de strijd aan gaan bij het spannende Moord in het Pand in Den Haag. Door middel van slimme ondervragingstechnieken zullen ze moeten proberen de dader onder de verdachten aan te wijzen. Heb je een puzzelbrein? Ben je goed in het leggen van verbanden? Kijk je dwars door jouw verdachten heen? Dit is jouw kans om de top-detective in je tot leven te laten komen! Maak Den Haag weer veilig, want zo kan het niet langer!

Dit arrangement is gevaarlijk lekker! Want wij van Get Events leggen je graag van A tot Z in de watten. Daarom combineren wij Moord in het Pand met een smakelijke High Tea. In verschillende etappes serveren wij heerlijke dranken (thee, koffie, jus en nog veel meer) en natuurlijk smaakvolle etenswaren. Scones, quiche, muffins en allerlei andere zoetigheden en hartigheden. Het zal jou en je tafelgenoten aan niets ontbreken tijdens Moord in het Pand in Den Haag.

Wij weten zeker dat  je zal terugkijken op een onvergetelijk groepsuitje. Of het nu een personeelsuitje betreft, een bedrijfsfeest, een familie-uitje of een vrijgezellenfuif, dit groepsarrangement is altijd een doorslaand succes! Natuurlijk ook te boeken in combinatie met een driegangendiner of een borrelarrangement.

Inclusief:
– Acteurs
– Uitgebreide  High Tea
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

 

Andere suggesties…