Chris PubQuiz Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Chris PubQuiz is de hit van dit moment en nu ook in Den Haag te spelen!
Opgedeeld in verschillende teams speel je tegen elkaar. Tijdens deze pubquiz zal de quizmaster jullie overladen met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen als actualiteit, showbizz, BN-ers, muziek, films en nog veel meer!
Behalve dat deze pubquiz ontzettend leuk is om te spelen, is Chris PubQuiz uniek! Dit hilarische groepsuitje wordt namelijk gepresenteerd door een Stand Up Comedian.

Chris van der Ende
Chris van der Ende maakt als Stand Up Comedian al meer dan 10 jaar lang de podia in Nederland en België onveilig. Zo was hij de vaste headliner van onder andere het Comedy Cafe, Comedy Explosion en Comedy Adventure.
Ook is hij als Stand Up Comedian te bewonderen geweest in verschillende tv programma’s waaronder de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino.
Met zijn snelle grappen, one-liners en vlijmscherpe improvisaties heeft hij menig ‘comedyliefhebber’ van de stoel doen rollen van het lachen.

Chris PubQuiz
Chris Pubquiz zullen wij, speciaal voor jullie gezelschap, een gezellige locatie reserveren in hartje Den Haag.
In teams van 5 a 6 personen zullen jullie het tegen elkaar gaan opnemen, wij hebben vragen in verschillende categorieën en voor ieder wat wils.
Zo hebben wij vragen over de actualiteit, geschiedenis, sport, films, BN-ers, Showbizz, muziek en ga zo maar door! Ook is het mogelijk om deze pubquiz op maat te maken door zelf wat vragen toe te voegen.
Omdat deze pubquiz zo divers is, is staat hij garant voor spelplezier voor jong en oud. Wie van jullie weet op het juiste moment de juiste antwoorden te geven?

De Chris PubQuiz is een opeenvolging van grappen, oneliners, borrels en bitterballen. Welk team trekt net even wat sneller aan de bel en weet net even wat sneller dan het andere team de juiste antwoorden te geven.

Chris Pubquiz in Den Haag is inclusief:
-Presentator ( Stand Up Comedian )
-Spelmaterialen
-Zaalhuur in Den Haag
-Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team
-BTW

Andere suggesties…