Roast Workshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wil jij jouw vrienden, collega’s of vrijgezel net zo op de hak nemen als bij de roast van Gordon? Boek dan nu onze weergaloze en unieke ‘Roast Workshop’ in Den Haag!
In de Verenigde Staten is het fenomeen van roasten al veel langer bekend. Gelukkig krijgt deze pittige vorm van comedy in Nederland steeds meer bekendheid en wordt het roasten steeds populairder. En hoe kan dat ook anders!

De gehele workshop wordt begeleidt door een professionele comedian met jarenlange stand-up comedy ervaring. Iemand die van wanten weet en al menig collega vocaal heeft aangepakt en afgebrand.

Jullie staan er tijdens deze hilarische workshop dus niet alleen voor en krijgen allerlei tips and tricks van onze stand-up comedian. En die hulp kunnen jullie goed gebruiken want na de introductie gaan jullie zelf in teams aan de slag! Met eigen geschreven grappen gaan jullie je eigen show voorbereiden. Raak niet in paniek, want tijdens de introductie leren jullie alles over punch-lines, running gags en de simpele vraag; wanneer is een grap nou echt grappig? Je zult merken dat er in iedereen een heuse komiek schuil gaat en dat het gemakkelijk is dan het lijkt!

Aan het einde van de workshop zijn we aangekomen bij het leukste onderdeel van deze roast workshop. Jullie eigen show!
Iedereen komt aan bod met zijn of haar eigen geschreven grappen over degene die op dat moment op het boetekleed zit. Geloof ons; dit zorgt gegarandeerd voor een hoop hilariteit en onvergetelijke momenten samen.
Uiteindelijk draait ook deze workshop natuurlijk om samen een hilarische tijd te hebben.

Vergeet ook niet dat je de kennis die je tijdens deze workshop hebt geleerd voor de rest van je leven kunt toe passen! Een lange termijn investering zeggen wij altijd.

Ben jij dus wel toe aan wat humor tijdens je bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje, dan zit er maar één ding op en dat is het boeken van onze Roast Workshop!

Ben je maar met een klein groepje? Geen probleem! We starten de workshop namelijk al vanaf 10 personen. Natuurlijk is het ook uitermate geschikt voor grotere groepen. Informeer gerust even naar alle mogelijkheden.

De Roast Workshop in Den Haag is inclusief:
– Ervaren Stand-up comedian
– Huur ruimte in hartje Den Haag
– Alle ins & out van het roasten
– Een hilarisch & onvergetelijk groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…