CSI Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Altijd al gefascineerd geweest door spannende detectives en moordzaken? Vandaag in Haarlem heb je de kans zelf een ingewikkelde zaak op te lossen!

Naar aanleiding van een brute moord heeft de politie van Haarlem een paar verdachten in kaart gebracht, maar wie van deze dubieuze figuren is nu de werkelijke dader?
Gewapend met een spykit koffer, navigatie systeem, camera en dossiers ga je de straten van Haarlem in om de onderste steen boven te krijgen!
Leef voor één dag het leven van een heuse CSI agent!

Op ons meetingpoint worden jullie hartelijk ontvangen door onze rechercheur (spelbegeleider). Na een teamindeling en een briefing, duik je met een fascinerende opdracht het stadshart van Haarlem in.

Na een avontuurlijke onderzoek komen alle teams terug op het hoofdkwartier van onze rechercheur. Daar word je beloond met een feestelijk en welverdiend drankje. Tijdens deze borrel gaat onze spelbegeleider de oplossingen van de teams nakijken. Het meest succesvolle team met de beste antwoorden mag een eervolle prijs in ontvangst nemen.

Ons CSI spelprogramma is een doorslaand succes. Veel groepen verrijkten hun personeelsuitje of vrijgezellenfeest met dit boeiende spelprogramma en waren dolenthousiast!

CSI Haarlem is inclusief:
– Professionele spelbegeleider
– Spykit koffer en spelmaterialen
– Consumptie bij prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…