Floating and Walking Diner Den Bosch

 • Den Bosch
 • Vanaf 15 personen
 • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
 • 4.5 uur

Voor de smulpaap en de Bourgondische genieter. Voor de cultuursnuiver en de levensgenieter. Ons Floating & Walking avondarrangement is een walhalla voor iedereen die een gedenkwaardige avond verwacht in de meest complete zin van het woord. De volmaakte combinatie van een culinair 3-gangen diner, historische wetenswaardigheden, een imposante kijk vanaf de Binnendieze en een fascinerende stadswandeling, maakt ons Floating & Walking Dinner je bedrijfsuitje of familiefeest bij uitstek.

In de stad van Jeroen Bosch, het oudste bakstenen huis van Nederland, de magistrale Sint Janskathedraal en de vele togen die de mooie Binnendieze overschaduwen, nemen wij je graag mee met ons Floating & Walking Dinner. Een avondarrangement dat wij starten met een historische en gedenkwaardige vaart door de Binnendieze. De boottocht door de 1 meter diepe Binnendieze brengt je terug naar vroegere tijden en zal een blijvende indruk bij je achterlaten. Onze schipper vertelt met toewijding over het ontstaan van de Binnendieze en zijn roerige geschiedenis. Wat je namelijk niet snel zult geloven als je door dit pittoreske water glijdt, is dat tot 40 jaar geleden het riool hierop uitkwam. Goddank zijn deze tijden verbeterd en kun je ongegeneerd genieten van deze prachtige vaart.

Na deze indrukwekkende rondvaart nemen wij je graag mee naar het eerste restaurant, waar een smakelijk voorgerecht geserveerd zal worden. We laten je rustig genieten van dit eerste gerecht alvorens we deze Brabantse stad verder zullen gaan ontdekken.

Het eerste gedeelte van de wandeling voert onder andere door het schilderachtige Uilenburg. Dit gedeelte van de stad kenmerkt zich aan lieflijke kinderkopjes, gevelgedichten en de vele monumentale panden in de smalle autovrije straatjes. De route voert vervolgens over de Grote Markt naar het tweede restaurant. Hier wordt je getrakteerd op een hemels hoofdgerecht. Evenals bij het voorgerecht, houden we rekening met vis-, vlees- en vegetarische liefhebbers. Andere dieetwensen zijn geen enkel probleem.

Nadat het hoofdgerecht opgesmikkeld is, vervolgen wij onze weg langs de imposante Sint Janskathedraal, de gezellige Hinthamerstraat met zijn vele cafe’s en restaurants en het artistieke Jeroen Boschplein. Aangekomen bij het laatste restaurant word je voor de laatste maal feestelijk getrakteerd op een verrassingsdessert. Genietend van deze laatste lekkere hapjes kun je terug kijken op een buitengewoon gedenkwaardige avond in deze mooie Bossche stad.

Inclusief:
-Rondvaart Binnendieze
-Professionele gids
-3-gangen diner
-Beproefde route

Andere suggesties…

 • Tapas Tour Den Bosch
 • Rondleiding Den Bosch

  Rondleiding Den Bosch

  v.a  15.00  p.p (incl BTW)

  In de wereld van Jeroen Bosch, de Binnendieze en de magistrale Sint Janskathedraal zijn nog veel plekjes onontdekt. Tot vandaag!

  • v.a 15 personen
  • Den Bosch
  • 2.0 uur
 • Speurtocht Den Bosch

  Speurtocht Den Bosch

  v.a  24.50  p.p (incl BTW)

  Snuffel in de schatten van de Sint Janskathederaal, neus lekker rond in pitteresk Uilenburg en zoek een weg langs de mysterieuze Binnendieze.

  • v.a 12 personen
  • Den Bosch
  • 3.0 uur