GPS Speurtocht Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Vindt u het lastig de weg te vinden in Amsterdam? Of laat uw richtingsgevoel u wel eens in de steek? Bij ons is dat helemaal niet erg! Want bij dit originele uitje in Amsterdam sturen wij u op pad met een eigen GPS Systeem. En om uw bezoek aan onze mooiste stad nog wat specialer te maken, hebben wij daar een leuke speurtocht aan verbonden. Onze GPS Speurtocht is het perfecte teambuildings uitje in Amsterdam!

Origineel uitje Amsterdam
We delen uw gezelschap op in verschillende teams, welke afzonderlijk ons mooie Mokum per GPS zullen ontdekken. Ons navigatiesysteem laat u hierbij niet in de steek, want dit vernuftige apparaatje stuurt u precies heen waar u wezen moet! Aan de hand van originele vragen leiden we u door het centrum van Amsterdam. Zodra u de vragen heeft opgelost die bij de specifieke locatie hoort, wordt u verder geleidt naar de volgende bijzondere plek.

Uiteindelijk gaat het er bij dit uitje in Amsterdam natuurlijk om, welk team als eerste zijn weg terug weet te vinden, en welk team de meeste vragen goed heeft beantwoord!
Onze GPS Speurtocht is het perfecte uitje in Amsterdam voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest of vriendenuitje!

Inclusief tijdens dit GPS uitje in Amsterdam:
– Gebruik van navigatie
– Originele speurtocht
– Enthousiaste spelleiding
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team