Het Foute Popquiz Diner in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Iedereen kent ze wel, van die nummers die je gewoon moét meezingen als je ze hoort! Tijdens het horen van deze nummers komen dan ook al gauw allerlei herinneringen naar boven. Als jij het net ook zo leuk vindt om lekker FOUT te doen met vrienden, familie of collega’s, dan is deze Foute Popquiz diner echt iets voor jullie.

Wij zoeken voor jou een gezellig restaurant in het centrum van Amersfoort, waar je wordt opgevangen door een van onze quizmasters. In dit restaurant zullen de komende 2,5 uur alleen maar foute hits gedraaid worden, die je natuurlijk uit volle borst mag meezingen. Terwijl de ene foute klassieker nog door de speakers giert staat de volgende song alweer klaar.

Dit fenomenale ‘Foute Popquiz diner’ zal bestaan uit diverse rondes die begeleid worden door onze enthousiaste Quizmaster. Kennen jullie de nummers van Jody Bernal, Nirvana en de Backstreet boys nog? Of ken je deze nog van DJ Paul Elstak I WANNA SEE A RAINBOW HIGH IN THE SKY….. Je zult deze avond veel herkenbaarheid en humor tegenkomen en helemaal uit je dak kunnen gaan op deze nummers die je herkent alsof het gisteren was toen ze in de top 40 stonden!

Tijdens de verschillende spelrondes gaan wij testen wie de koning(in) is van het zingen en dansen op de foute 90’s hits en wie het meest op de hoogte is van de ins en outs van deze nummers. Wie zal er vandoor gaan met de zeer gewilde Foute Popquiz hoofdprijs?!

Maar het houdt nog niet op! Tussen het lachen, zingen en schateren door krijgen jullie een verrukkelijk driegangenmenu voorgeschoteld. Hierbij hebben jullie de keuze uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Mochten er eventuele andere dieetwensen zijn is dit natuurlijk ook geen probleem mits dit van te voren is doorgegeven!

Hebben jullie na dit fantastische foute popquizdiner de smaak te pakken? Dat is geen probleem! Want door de centrale ligging van onze locatie kun je zo doorlopen en het centrum van Amersfoort in om de stad onveilig te maken! Geniet van heerlijk eten en dans en zing met ons mee tijdens deze memorabele avond met het ‘Foute Popquizdiner’ in Amersfoort.

Het Foute Popquiz Diner Amersfoort is inclusief:
– Quizmaster
– Driegangendiner
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…