High Tea Arrangement Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij hebben voor u het meeste gezellige en culinaire dagarrangement in Amsterdam klaar staan!
Een compleet verzorgde dag, met een interessante stadswandeling en als afsluiter een overvloed aan heerlijke hapjes en verschillende soorten thee. Met ons High Tea Dagarrangement Amsterdam bezorgen wij u onvergetelijk middagje Amsterdam.

Bijzondere stadswandeling
We starten deze dag op het Beursplein waar onze professionele gids met smart op u staat te wachten. Hij of zij wilt u, tijdens dit dagarrangement Amsterdam, namelijk graag meenemen op een ware ontdekkingstocht door de mooiste delen van onze stad. U heeft zelf ook nog inspraak in hetgeen u gaat bezoeken, want op uw verzoek brengen we een bezoek aan de Jordaan of aan de Rosse Buurt!

Twee bijzondere buurten en twee verschillende gezichten welke allebei een andere invulling zullen geven aan uw dagarrangement Amsterdam. De oude volksbuurt, wat tegenwoordig bekend staat als de Jordaan herbergt vele kleine straatjes, mooie grachtenpanden en kleine hofjes. Een bezoek aan de Rosse Buurt garandeert een rijke geschiedenis, een bezoek aan de bekende Warmoesstraat en natuurlijk een glimp op onze mooie dames van lichte zeden. Een moeilijke keus, die we geheel aan u overlaten!

High Tea Dagarrangement Amsterdam
Na deze 2 uur durende wandeling willen we u graag trakteren op een bijzondere high tea in een mooi oud pakhuis in hartje Amsterdam. De heerlijkste hapjes zullen voor u worden geserveerd en natuurlijk zorgen wij voor vele verschillende smaken thee. Deze high tea garandeert een perfect en ontspannen afsluiting van uw dagarrangement in Amsterdam.

Inclusief tijdens dit High Tea Dagarrangement Amsterdam;
– Professionele gids
– Wandeling door de Jordaan of de Rosse Buurt
– Uitgebreide high tea
– BTW

Tip! Een Moorspel of een Hou van Holland spel bij de High Tea Amsterdam.